Battle Through the Heavens S5 - Episodul 68

Trimiteți un comentariu

8 Comentarii

  1. Hai că m-a dezamăgit xiao yan, mă așteptam la mai mult din partea sa și să-i învingă pe acei nenorociți dar cucu, se pare că ușor ușor acest anime se duce dracu la vale (și unde e progresul lui în cultivarea lui? de ce nu progresează?)
    Mulțam mult de tot pentru munca depusă la traducere și scuze că nu am mai lăsat comentarii la episoade și la alte animeuri, promit că deacum las mai des (pwp)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă erai atent cei trei au fost la nivelul de Dou Huang nivel maxim, și Xiao' yan abia ce a devenit Dou Huang . Cum a spus și el la final , ca să îi învingă trebuia mult să își folosească din putere ...

      Ștergere
    2. E o serie lunga bro dupa manga :)

      Ștergere
    3. Stai linistit anonim, ca au scurtat destul si vor face la fel. Chiar mai mult, fac actiunea seriei dupa ideologia celor din studiou, nu dupa romanul scris de autor.

      Ștergere
  2. Mulțumim up!
    Nu a mers la vale. Au fost pur și simplu prea multi, 5 dintre ei la același nivel cu Xiao Yan. In acest episod Ne-a arătat cât de puternică este Medusa in comparație cu Xiao Yan.
    Păcat că nu apar care 5 10 episoade pe săptămână😂, seria asta cred că este cea mai buna....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ep urmator va fi foarte interesant mai trebuie si ep ca cele urmatoare sa intelegem situația nu doar poc poc si poc :))

      Ștergere
    2. Pai de pe la episodul 41 se cam intelege treaba in ce directie au luat-o lucrurile. Nicidecum in cea data de povestea originala.

      Ștergere