Battle Through the Heavens S5 - Episodul 60

Trimiteți un comentariu

8 Comentarii

  1. Ei bine ma asteptam la ceva din partea asta din episodul trecud cand am vazut finalul , curios daca o sa mai auzim de ei in episoadele viitoare :D

    Mersi de episod si traducere !

    RăspundețiȘtergere
  2. Primul hehehehehehe ,multumesc de traducere <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bun episodul mulțumesc frumos pentru episod

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai că acum are de muncă omu meu xiao yan spre a deveni cu adevărat puternic că altfel cucu șanse să-și salveze maestrul și tatăl :))
    Mulțam frumi pentru munca depusă la traducere!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ăștia doi ar face un cuplu fain. Nu prea îmi place de prietena lui din copilărie. Xun'er cred că o chema. Totuși îl shippuiesc cu Medusa. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aia zic și eu , acum ma gandesc ca poate se îndrăgostește și el de Medusa … deși nu îmi pot da seama dacă el o iubește pe asta din clanul Yun lan sau pe Xuner

      Ștergere
    2. Cred că a terminat-o cu Yun Yun, dar nu știu ce să zic de Xun'er. Tot de Medusa îmi place mai mult. Și îmi plăcea și de Yao Fei la început, ca potențială parteneră. Încă îmi place de ea, dar doar ca aliată lui. Băiatul ăsta are nevoie de prieteni. În Soul Land, Tang San are un grup de prieteni pe care se poate baza, dar Xiao Yan are doar aliați și prieteni care apar temporar în unele episoade. Și are nevoie de prieteni puternici de vârsta lui. Împăratul Gheții e de treabă, dar nu poate vorbi cu el despre viața se si cu zi și altele normale pentru cei de vârsta lui Xiao Yan, corect?

      Ștergere
    3. Da, ai dreptate. Cel putin pana acum povestea s-a dezvoltat cu el in goana dupa evolutie, poate de aia nu a avut timp de pierdut cu prietenii sau fufele. :) Sunt curios ce ne rezerva in continuare scenariul.

      Ștergere