Douluo Dalu - Soul Land - Episodul 262

Trimiteți un comentariu

13 Comentarii

  1. multumesc admin pt acest serial

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc pentru episod a fost bestial

    RăspundețiȘtergere
  3. abea astept episodul urmator va multumesc pentru munca depusa

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc mult pentru traducere

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca v-as spune ca sunt bunica cu nepoti , am dat in mintea copiiilor , mi-au dat lacrimile la acest episd, m-ati crede? Un an de zile de cand am descperit site-ul nu am comentat niciodata.,acum nu m-a lasat inima. Traducatorilor si tuturor ce au grija de acest site , in fata voastra, ma inclin. TOATA STIMA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumim ca ne urmaresti cu atata interes si ne face placere sa te avem prin preajma. Este prima mea serie de anime-uri chinezesti cu care am reusit sa cuceresc destui fani si ma bucur ca Silviu are puterea de a o continua. Eu zic ca nu conteaza varsta, pentru ca in Asia daca ma crezi se uita la anime-uri persoane de toate varstele. Aici in Europa exista acest complex.
      Si mai stiu o chestie tare, este bine sa te consideri tanar la orice varsta, asa vei face fata provocarilor vietii mult mai bine. Mai sunt persoane cu varsta mare care se uita, dar nu vor sa recunoasca...fiecare-i liber sa faca ce doreste.

      Ștergere
    2. Fără îndoială, de când m-am apucat și până în prezent, acesta este comentariul care m-a mișcat cel mai mult. Mă bucur să văd că avem și urmăritori de vârstă mai înaintată care ne urmăresc cu drag seriile chinezești și care ne apreciază munca depusă traducându-le. Datorită lui dumi care a început seria Soul Land m-am apucat și eu de urmărit serii chinezești și la ceva timp mai apoi m-am apucat și de tradus. Tot mulțumită faptului că m-a lăsat să preiau seria Soul Land și să continui eu să o traduc după ce el a făcut nu mai puțin de 181 de episoade, am ocazia astăzi să mă bucur de traducerea unor asemenea episoade care sunt niște capodopere. Asemenea comentarii lăsate de persoanele care ne apreciază munca depusă ne motivează să vă încântăm cu mai multe episoade și mai multe serii minunate. Sper că nepoții o să urmărească și ei la rândul lor aceste serii fenomen care merită să fie mult mai cunoscute în țară la noi decât sunt deja. Cum a spus și dumi mai sus, vârsta nu contează atâta timp cât sufletul rămâne tânăr. Să ne bucurăm în continuare de minunăția Soul Land și de cele care vor urma. Toate cele bune!

      Ștergere
    3. Va multumesc pentru urari. Nu mi-e rusine sa spun ca sunt in varsta si sunt fan desene animate, mai bine urmaresti un film animat decat un film cu o interpretare proasta. Pe tejgheaua magazinului la intrare primeaza un laptop a carui imagine desktop se schimba mereu, Doulou Dalu,Swallowed star, Zi Chuan ,Apotheosis,etc. Unii clienti zambesc cand le spun, altii se uita putin ciudat dar nici ca imi pasa :) Cat despre voi doi, va urez sa fiti sanatosi, viata lunga si sa aveti timp, pentru ca de asta ducem lipsa toti,sa ne incantati sufletul si inima cu astfel de capodopere.Cu siguranta a voi urmari ca de obicei cu sufletul la gura aime-urile traduse. Toate bune.

      Ștergere
    4. ANONIM,nu ești singura, așa și eu,sunt fană Anime de copil,,,deci am și eu vârstă destul de înaintată,,,.și cunosc o persoană, mult mai mare ca mine,care se uită la anime😍

      Ștergere
  6. Doamne , ce lupte zeiesti sunt si vor aparea :))
    Drama
    Thx pentru episod si traducere !

    RăspundețiȘtergere
  7. A fost super frumos episodul, nu stiu daca mi s-a parut, dar a avut o grafica superba (il vizionez de pe TV). Multumesc mult pentru traducerea acestor serii minunate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Și eu unul care credeam că tang san v-a câștiga când colo cucu că și-a luat-o în gură rău de tot naiba dor din simplul fapt că a lăsat garda jos pentru scurt timp.
    Mulțam mult de tot pentru munca depusă la traducere!

    RăspundețiȘtergere
  9. Aceste ultimele două episoade au fost epice că multe altele din acest anime.
    Demult nu am suportat-o pe Bibidong ,nu mă mai miră faptul cum a acționat..
    Mulțumesc frumos pentru episod si munca depusa!

    RăspundețiȘtergere