Isekai Nonbiri Nouka - Episodul 12 (Final)

Trimiteți un comentariu

9 Comentarii

  1. ty petru serie si munca depusa de voi

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost o serie superba sper sa apara si un sezon doi din ia multumesc ptr traducere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Of sa terminat si seria asa atât de frumoasă ...da ce sa zic sper la un s2 și cam atât ms de traduceri ❤️❤️😘😘

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost un anime destul de reușit în modul lui aș putea spune, dar eu cred că se putea și mai bine cu mai multă acțiune și mai mult romantism, cum mă nene să ai atâtea gagici la tine în sat și tu să te rezumi la doar una (eu eram ceva gen haideeeeee veniți veniți, să vină fetili).
    Și cu acel castel al demonilor, pot spune că mergea un război împotriva satului cu ceva mai multă acțiune și omul meu primarul să-i nimicească pe toți cu puterea lui de suliță.
    Mulțumesc mult de tot pentru munca depusă ninja, traduci animeuri blană rău și ai toate mulțumirile și respectul meu frate.

    RăspundețiȘtergere
  5. respect nu ma asteptam sa fie un anime asa de bun mult mai bine ca am lasat sezonul acesta pana la episodul 11 pe urma a trebuit doar o saptamana sa astept ultimul episod :D deci chiar a fost un anime foarte frumos si m a calmat sa speram ca o sa mai vina sezoanele viitoare niste isekai uri asemanatoare. multumesc pentru traducere

    RăspundețiȘtergere
  6. sper ca urmatorul sezon sa vina cat mai repede . Respect pentru toata munca depusa
    !

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte minunata seriaaa, mulțumesc foarte mult pentru traducereeee!!!🥰😍❤❤

    RăspundețiȘtergere
  8. acest anime a fost ceva total nou pentru un isekai si mi a placut foarte mult ideea sper sa fie un sezon 2 deoarece acest isekai chiar a fost ceva de adreptu frumos!multumesc pentru traducere si munca depusa!

    RăspundețiȘtergere