Apotheosis - Episodul 1

Trimiteți un comentariu

12 Comentarii

 1. Ca unul dintre cei mai mari fani al aceste fabuloase Manhua cu peste 900 de capitole ,eram extrem de bucuros cand amvazut adaptarea anime al seriei pe site,doar ca sa raman dezamagit calitatea animeului nu ajunge nici pe o scara de 2 din10 fata de calitatea acestei manhua ,care este clar una dintre cele mai tari si interesante manhua din istorie,(parere personala)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. N-aș vrea să cred că tu compari animația cu manhua/manga la un anime. Dar, cum ai ținut să precizezi că este părerea ta, o să ți-o respect. Părerea mea este că grafica și animația sunt de mare calitate, după cum era de așteptat de la acești chinezi care evoluează din ce în ce mai mult și ne aduc niște serii pur și simplu incredibile. Povestea este și ea una care n-are cum să nu te atingă și să te facă să o urmărești. Și cu o traducere care cred eu că este destul de bună, ce poți să vrei mai mult, nu? Să tot ai așa serii și să urmărești. :D Cred că și tu ar trebui să fii mulțumit în primul rând că a apărut animația la una dintre acele manhua pe care le adori și poate cine știe, până la final o să-ți placă și animația.

   Ștergere
  2. Animatia e super,doar ca trebuia tu sa te plangi de ceva,doar asa,sa te afli si tu in treaba

   Ștergere
 2. Este clar ca povestea este una dintre cele mai tari,dar dupa cum ai spus si tu ,,si dupa ce mam gandit mai bine ,sunt sigur ca animeul va evolua ,pana la urma ce am vazut este doar primul ep din lunga poveste,ori cum le multumes tuturor celor care lucreaza la serie si au aduso pe site,pana la urma i clar ca o sal urmaresc,adica gandestete personajele pe care le vedeai doar pe o pagina acum se misca ,ca fan ce sa doresti mai mult

  RăspundețiȘtergere
 3. dumi iti multumesc pentru alegerea de a traduce acest nou anime

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vezi ca nu ai ghicit fanule. Uita-te mai sus sa vezi, lui Silviu trebuie sa-i multumim pentru traducere. Eu doar l-am postat.

   Ștergere
 4. Multumesc de episod mi se pare foarte interesanta seria

  RăspundețiȘtergere
 5. Prea tare grafica si animeul in sine Mersi

  RăspundețiȘtergere
 6. Mulțumesc mult pentru traducere

  RăspundețiȘtergere
 7. multumesc pentru munca depusa

  RăspundețiȘtergere
 8. Ce serie foarte bun și foarte interesanta!!
  Mulțumesc frumos pentru munca depusa!

  RăspundețiȘtergere