Douluo Dalu - Soul Land - Episodul 188

Trimiteți un comentariu

11 Comentarii

 1. Mulțumesc frumos pentru episod și pentru că ați adus episodul în ziua de astăzi, sărbători fericite

  RăspundețiȘtergere
 2. Chinezii ăștia nu sunt sănătoși la cap, le mai dau multe teste ? Parcă am fi la școală. Oricum, mersi de episod !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dacă ar fi devenit mai puternici deodată, eu unul nu aș fi fost mulțumit. Chiar dacă ne țin câteva episoade cu aceste teste, cel puțin avem bucuria de a urmări cum evoluează preferații noștri, aflăm mai multe despre insula zeului mării, am aflat câte ceva și cred că o să mai aflăm despre bunicul lui San, și pe lângă asta, o să vedem și nivelul la care ajung băieții noștri după atâtea încercări. Deci, eu zic că aceste teste au mai multe părți bune decât rele. Cu plăcere! Crăciun fericit!

   Ștergere
 3. Mulțumesc pentru munca depusă, Crăciun fericit!

  RăspundețiȘtergere
 4. Sal, ms ptr episod , nu mă gândeam că o să postați zilele astea.. vă mulțumesc. Crăciun Fericit echipei animeazu și celor ce va urmăresc.

  RăspundețiȘtergere
 5. Booooo, dar THB când mai apare?
  Au apărut 10 episoade, când le poți baga? ����

  RăspundețiȘtergere
 6. Chiar dacă sunt lupte pentru a evidenția testul, tot e la un cu totul alt nivel. Nu contează cât se lungesc cu testele, nu te plictisești deloc la ele. La o adică și eu vreau să revină mai repede și să zdrobească Sala Sufletului Marțial, dar dacă nu devin puternici de să le cadă alora fața când le văd inelele și puterea, degeaba. Abia aștept și restul luptelor, să vedem ce au de arătat și restul gardienilor și cum se vor descurca micii noștri eroi.

  RăspundețiȘtergere