Battle Through the Heavens S5 - Episodul 31

Trimiteți un comentariu

9 Comentarii

  1. Bun episodul,dar următorul va fi unul dintre cele mai interesante
    Mulțumesc frumos pentru episod si munca depusa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca va fi asa intens, pentru ca-i va da un sarut cu lotusul de foc si-l termina. Zic asta pentru ca pe toti aia tari pana acum asa i-a terminat.

      Ștergere
  2. Mamă ce blană a fost acest episod cu de toate în el, și dramă și acțiune și romantism, sper să-l bată cumva pe acel liu qing cu toate că diferă nivelele lor!
    Mulțumesc mult pentru traducere dumiwow și silivl :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere Vampirasule. Dar vad ca stai geana pe tot ce apare si devorezi fara incetare. :D

      Ștergere
  3. Doamne cat am asteptat sarutul acesta .... 5 Sezoane si inca cateva episoade , dar mama ce satisfacut ma simt insfarsit . Ma pot culca linistit acuma . Sper sa mai fie scene cu cei doi sarutanduse <3 <3 .
    Batalia mare in episodul urmator , incet incet ne apropiem de schimbarea lui Xion Yen . Dupa ce isi va face schimbarea se va opri si sezonul aicea @dumiwow ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai poti zice ca va urma alta mai nebuna la sarutat. :)) Cred ca asa ne vor fierbe cu finalul in care Xiao Yan va evolua. Nu m-am uitat sa vad mai multe, ca nu vreau sa-mi iau spoilere. Astept sa treaca episoadele si dupa ma uit sa vad. Dar mai este o jumatate de an aproape si deja iti pare rau? :))

      Ștergere
  4. Mulțumesc frumos pentru traducere, este foarte faină acestă serie, nu mă satur niciodată din a o urmări, debia aștept următorul episod. (PS: Mulțumesc pentru adăugarea sursei Red) 🙂☺️

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumesc mult pentru traducere

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulțumesc pentru toată munca depusă

    RăspundețiȘtergere