Swallowed Star - Episodul 71

Trimiteți un comentariu

11 Comentarii

  1. Mulțumesc mult pentru traducere

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru inceput prea puternică este bestia ..Nu s a văzut că a fost rănită..
    Mulțumesc frumos pentru episod si munca depusa!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da uite pe cineva care mai stie sa si discute despre episod. Pai hai sa-ti zic si eu ceva. Isi cam face de cap bestia asta cu ei. Este o bestie legendara dupa cate am vazut in tabelul cu monstrii pe care l-am consultat. Sau mai bine zis, abia de la episodul 71 vedem si intelegem sensul numelui de la serie. Devoratorul de stele, sau in cazul nostru de planete.

      Ștergere
    2. Da așa-i , mă așteptam să fie o bestie ,, legendară,, și cred că mai toți știu cum și de unde a apărut această ,, bestie,,

      Ștergere
  3. Când mă gândesc că mai avem doar 7 episoade...sper să nu fie o pauză foarte lungă pentru următorul sezon, această serie este in top 3 la mine. Apreciez enorm cea ce faci. Mulțumesc pentru toată munca depusă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar totusi de ce ti-ai creat falsul simt de la japonezi? Adica, dupa o pauza trebuie neaparat la tine sa apara sezonul doi? Daca vor doar un simplu concediu si dupa continua seria? :)

      Ștergere
    2. Am zis si eu, că poate e un sezon 2, acum că o să fie doar o pauză scurtă, cu atât mai bine, știi cum e după o lungă perioadă de văzut nu mai anime uri japoneze (9 ani), te-ai obișnuit după modul lor...

      Ștergere
    3. 9 ani? Devorator veritabil ce esti si tu. :) Stiu foarte bine ca si eu aveam ceva anisori de urmarit pana cand am observat schimbarea lor dramatica de personal din studiouri. Era sa ma las de anime-uri daca nu venea pandemia cu izolarea si gasirea seriilor chinezesti.

      Ștergere
    4. Si cred ca-i pentru prima data cand te vad ca te exprimi cu sentimente la un episod. Ca pana acum ziceai ca esti un robot. :) Fara suparare, dar stii tu, mai trebuie sa zici ce ai simtit la unele, daca te-au facut sa simti ceva urmarindu-le. :) Nu pe repede inainte si dai pe seria urmatoare. Sunt serii ce merita vizionate cu atentie si cu o mai mare placere.

      Ștergere
    5. Știu ce zici. dar eu descarc episoadele si după mă apuc de vizionat episodul si nu mă uit doar o dată si de 2 ori pentru că se termină prea repede :)) si pentru a înțelege mai bine. De aia las un comentariu înainte pentru a mulțumi. :)

      Ștergere
  4. Asa este ,sunt serii ce merita vizionate cu atentie , dar si pt mine acesta este unul dintre bune ,multumesc pt munca foastra !

    RăspundețiȘtergere