Battle Through the Heavens S5 - Episodul 28

Trimiteți un comentariu

8 Comentarii

  1. Avem o prezentare noua de "opening", care ne arata ceva imagini cu ce se va intampla in partea a doua a sezonului 5.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu mă uit la ''opening'' să nu vad imagini cu ce se va întâmpla în următoarele episoade, prefer să fiu surprins de toate lucrurile si schimbările noi. Nu îmi place deloc să aflu înainte sau să vad ce se va întâmpla nici cel mai mic detaliu... Este mai palpitant așa să vezi când se desfășoară acțiunea să rămâi surprins. Acum fiecare cum îi place:) Mulțumesc pentru toată munca depusă

      Ștergere
  2. Multumesc de traducere.Imi plac imaginile noului opening dar totusi chiar n-au avut bani sa faca o noua melodie?Am observat la mai multe serii ca nu schimba melodia doar imaginile.Eu m-am cam plictisit de ea de atata timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ce zici. La inceputul sezonului eu m-am mirat cum de au ales o asa melodie dupa ce in sezoanele precedente au ales super melodii. Dar vezi tu, cred ca au fost cateva motive din cauza carora au lasat-o asa. Daca nu stiai, studio-urile mari din China au foarte multi bani si sponsori. Dar ei ca au ales sa o lase in continuare pentru ca reprezinta foarte bine ceea ce au incercat sa scoata in evidenta pana acum, povestea de dragoste dintre ei.

      Ștergere
  3. Mulțumesc mult pentru traducere foarte frumos noul opening abia aștept noua înfățișarea lui xiao yan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt curios daca-l vor lasa pe acelasi actor sa-l reprezinte pe Xiao Yan. Ca ar fi pacat daca l-ar schimba din motive necunoscute noua.

      Ștergere
  4. Bun episod, mulțumesc pentru munca depusa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce rau imi pare ca trebuie sa se despartiasca iar ... :((( si mai apare si Medusa acuma :)) :D <3
    Thx for ep si traducere !

    RăspundețiȘtergere