Wu Geng Ji S4 - Episodul 2

Trimiteți un comentariu

8 Comentarii

  1. multumesc pentru munca depusa

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare ,pot sa intreb si eu dc ati intrerupt aceasta serie ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca dai pe anime chinezesti si te uiti la sezonul 4 scrie la descriere ,intrerupt , de asta am intrebat ,multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca nu stiai, stii acum de la mine. A fost intrerupt de chinezi cu pandemia si au facut doar jumatate din sezonul 4. Asa ca eu m-am apucat de el de curand. Acum ca voi posta cu intarziere, este viata de vina. Nu toti sunt in vacanta, din pacate.

      Ștergere
  4. Simt un pic de rautate in raspusurile tale , eu nu am reprosat nimic, este munca voastra si voi decideti tot ce traduceti ,eu multumesc pentru munca depusa !

    RăspundețiȘtergere
  5. daca nu gresesc eu , nu ar fi vorba de intreruperea sezonului din cauza vreunui virus . doar despre faptul ca au constatat , ca nu este destul de bun sezonul 4 . asa ca au decis sa imparta sezonul 4 in doua . rpisodul 24 sa fie ultimul din prima parte a sezonului 4 . urmand ca restul din sezonul 4 adica inca vreo 12 episoade sa fie reprelucrate si lansate sub forma partii a doua din sez 4 . dar asta cel mai probabil la anul . oricum datorita criticilor si scaderii de fani ai seriei exista posibilitatea ca episodul 24 sa fie ultimul . oricum nu se stie nimic despre clar cand va continua sezonul 4 , asta daca vor mai continua seria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andrei, nu stiu cum ai dedus tu treburiele alea, dar nu prea ai dreptate. Cel putin in privinta seriei, te inseli rau. Iar, cu probleme cauzate de criza au fost, dar tu probabil nu stii ca nu ai urmarit si in "direct" ce se intampla in China. Ce planuri au cu continuarea serie, o stie numai acel director de productie.

      Ștergere
  6. Va mai aparea vreun episod?

    RăspundețiȘtergere