Martial Universe S3 - Episodul 5

Trimiteți un comentariu

9 Comentarii

  1. Ce pirt în fata ia dat maimuta

    RăspundețiȘtergere
  2. Eh, mai trebuia câteva secunde și putea scăpa fără să fi fost observat:))
    A fost un episod foarte bun
    Mulțumesc frumos pentru episod și pentru munca depusa

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc de traducere a fost un episod bun, dar ca sa fiu sincer acest sezon se simte inferior precedentului. Cum sa spun se simte episodic. Episod nou inamic nou alt episod alt inamic. Mi-as dori sa dezvolte mai mult adversarii si sa-i intinda pe mai multe episoade. Iar de MC ce sa zic desi devine mai puternic ca persoana se simte nedezvoltat.Sper sa se intample ceva mai interesant curand ca suntem aproape la jumatatea sezonului. Sper sa nu fie ca la seriile japoneze unde primim 2-3 episoade bune la sfarsit de sezon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum inca este intr-o stare de dezvoltare si de aia ni se par mai "putin tari" aceste episoade. Dar totul este gandit bine zic eu. Este un fel de introducere pentru ce va urma, pentru ca si aceasta serie este destul de lunga. Seamana mai exact cu sezonul doi din BTH, la nivelul desfasurarii actiunii. Si la cate nivele sunt in lista acestui anime, cu siguranta vor veni si momente bune. Eu cred ca vor incheia in aceeasi maniera sezonul 3, adica ne vor lasa sa asteptam sezonul 4.

      Ștergere
  4. In BTH in S2 si S3 Xiao Yan a plecat dupa esenta de foc, iar aici Lin Dongg, a plecat dupa un talisman antic care sa-l faca mai tare. Deci, mai este de asteptat pana va deveni mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc frumos pentru tot foarte frumos pe ce data se baga urmatorul ep

    RăspundețiȘtergere