Douluo Dalu - Soul Land - Episodul 200

Trimiteți un comentariu

13 Comentarii

  1. De ce atitudine am de zis deceeee!?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos Silviu si Dumi .
    200 de episoade ce repede a trecut parca acum m-am apucat de el .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere. Eu inca nu imi dau seama ca am vizionat 200 de episoade. Cand ceva este fain, nu simti numarul episoadelor. :)

      Ștergere
  3. Se pare ca au scurtat episodul... Mulțumesc pentru munca depusă

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba nuu ... a aratat si secventa asta cu batalia Ingerului da la fel si cea cu Fratele nostru :(

    Asteptam sa vad actiunea de la trident ... :(((


    Multumim de traducere si episodul asa de repede !

    RăspundețiȘtergere
  5. Cumva de la episodul 200 o sa faca episoadele de 10 minute? (fără intro și ending) nasol :( totusi mersi pentru traducere voiam să-l văd cum scoate tridentul dar frumos și așa cu ingerul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresit spus Mihai. Nu le-au taiat pe alea, ci mai degraba reclamele cu mancarurile si bauturile lor. Alea vad ca lipsesc. Sau pur si simplu din actiunea episodului au taiat. Sau poate nu era asa important episodul cu ingerasul. :))

      Ștergere
    2. Stiu cand mai sunt ceva episoade de astea , unul chiar a fost de 12 minute parca , undeva prin SI daca nu ma insel , sigur o sa isi revina la normal cum a fost pana acuma ! Ca asa au facut si atuncea !

      Ștergere
  6. Mulțumesc mult pentru traducere

    RăspundețiȘtergere
  7. Episodul a fost prea bun, plin de acțiune. Am stat așa puțin cu teamă, îngerii aceștia chiar te sperie în unele momente, dar nu trebuie să admiți că sunt slabi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un episod foarte bun. Mi-a placut foarte mult lupta ingerasului. Are niste miscari foarte senzuale. Cel mai mult mi-a placut cand eul ei malefic a inceput s-o imbratiseze si sa o atinga in locuri nepotrivite. Daca mai auzeam si cateva gemete era perfect. Trebuie sa recunosc ca ingerasul e destul de dotat mi-a cam fugit privirea si am pierdut unele faze neimportante.Ms de traducere

    RăspundețiȘtergere