Spirit Sword Sovereign - Episoadele 241-250

Trimiteți un comentariu

10 Comentarii

  1. multumesc, impecabil calup

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun ,, maraton,,
    Vă mulțumesc frumos pentru munca depusa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut. Urmăresc întotdeauna toate animeurile chinezesti de pe acest site. Acesta însă, e unul din preferatele mele. Chiar dacă nu scriu la toate episoadele sa știi ca apreciez munca depusa. Întotdeauna e primul site unde verific ce a mai apărut.. însă de câteva săptămâni folosesc un alt browser fără prea multe ads și nu mi pot conecta contul acolo..
    Deci nu ți poți imagina cum ma simt când vad atatea episoade gata de urmărit. Las orice alte activități neimportante gen filme jocuri și ms uit la acest anime .. cred ca e preferatul meu alături de Swallowed .. însă tot asta e mai așteptat pentru munca ta de a lega atatea episoade ... toate cele bune și te rog sa reții că atunci când lipsește comentariul nu e pentru ca suntem nepăsători doar ca suntem prea entuziasmați și vrem sa mai vedem ceva ca asta face animeul acesta te trage în lumea animației.. și trece ..
    Mulțumim dumiwow

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumim pentru susținere veteranule, dar de data asta trebuie sa-i multumim pentru efortul depus, la Silviu.

      Ștergere
  4. Tot respectul Silviu. Nu m am uitat, sincer..

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumesc mult pentru episoade.💯

    RăspundețiȘtergere
  6. Când apare următoarele episoade

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum ca s-a ajuns la zi cu ea, trebuie sa intelegi ca trebuie sa asteptati sa faca chinezii 10 episoade ca sa se poata faca un colaj din ele.

      Ștergere