Douluo Dalu - Soul Land - Episodul 191

Trimiteți un comentariu

11 Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. A fost de doua ori doar pe Voe, pentru ca asteptam sa se incarce. Dar se pare ca are probleme si nu vrea sa incarce episodul. Pe celelate surse este doar episodul 191.

      Ștergere
  2. super episod chear a fost special :D :X

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos, multumesc, era timpul si pentru atacurile mentale

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Pai ce lupta? :) Doar au dansat un pic si s-au zgariat. Sper ca dupa acest test sa se duca la adevaratele lupte de pe continent. :)) Acolo il asteapta lupte.

      Ștergere
    2. iti e frica sa nu ii intreaca paia d la One piece? :D

      Ștergere
    3. Nu. Acel maestru avea alte planuri si el a pus botul crezand ca o face intentionat. Doar se vedea clar ca il enerveaza sa vada ce poate. Dar a luat si plus si minus la acest turn.

      Ștergere
  5. Bun episod ca toate celelalte, mulțumesc frumos pentru episod 😁

    RăspundețiȘtergere
  6. A fost o luptă frumoasă, nu poți spune că nu, a avut de toate, chit că a fost un test pentru San, pe care l-a trecut cu ajutorul lui Wu, iar sfatul dat de Maestru sper să-l ajute pe viitor (nu e nici primul de la care primește acest sfat, dar San e San :)) ), pentru că poate elibera o putere uriașă, și fără să deblocheze furia. Și a fost frumos când a zâmbit și le-a spus că au trecut testul.

    Când vezi cât de greu se antrenează cu toții, te aștepți să urmeze ceva măreț, îți creează acele așteptări, iar aceștia cu siguranță nu ne vor dezamăgi. E și mai palpitant când vezi cum se implică asupra tuturor personajelor, nu le lasă neglijente, o dată ce au apărut. Poate nu se axează mult, dar tot ne dă acolo o perspectivă, să știm ce fac, și vin și ele puternice din urmă.

    Acum să vedem cu se va descurca Grăsunul. Știu că poate, doar că îi place lui să se laude dinainte.

    RăspundețiȘtergere