Douluo Dalu - Soul Land - Episodul 190

Trimiteți un comentariu

11 Comentarii

  1. Pe bune ca știu chinezi sa facă suspans zici ca e a durat 5 min dar bună a treaba băieți și mulțumesc aștept ep vitor

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc frumos pentru episod 😁

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut , excelent episod multumesc pt munca depusa .
    Hey dumiwow o sa traduci si sezonul 2 din swallowed star ???????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut. Uite un fan veteran care stie ce vrea sa vada. :) Asteptam sa faca cineva niste suburi mai bune la el, caci te obosesc rau cele facute de obicei. Si categoric că Swallowed Star o sa ramana in locul la BTH.

      Ștergere
  4. Prea tare forma o parte rosu o parte albastru..dar nu ne-a dat nici un detaliu ce e cu ea:( Multumesc Silviu si Dumi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere. Ei bine eu nu iti zic si iti dau un sfat mai bun. Pune mana si te mai uita inca o data la serie. Tu crezi ca este de ajuns o vizionare sa-i intelegi toate profunzimile? :) Este prea tare seria ca sa fie vizionata numai o data. :) Iti dau doar un mic hint, are legatura si cu sticluta aia mica ce a folosit-o cand a vanat balenele. :)

      Ștergere
    2. Multumesc , O sa incerc sa il mai vad inca o data .

      Ștergere
  5. Wow episodul acesta mi-au readus emoțiile care m-au făcut să-mi placa seria aceasta așa de mult episodul viitor o sa fie super mulțumesc mult ca ați tradus acest episod spor in continuare

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai bun episod, dar și s-a terminat atât de repede. Am fost atât de prins în acțiune, încât a trecut prea repede. Mi-a răscolit o mulțime de amintiri, chiar nu-mi doream să mai văd acele scene, fiindcă nu am trecut ușor peste ele și încă sunt dureroase de urmărit. Oricum, culorile, acțiunea în sine, chit că a fost o iluzie, am retrăit totul la o intensitate maximă, și acum tremură inima în mine.

    RăspundețiȘtergere