Douluo Dalu - Soul Land - Episodul 189

Trimiteți un comentariu

13 Comentarii

  1. Se pare că va mai dura câteva episoade până când vor pleca de pe insulă...a fost un episod foarte bun ca de obicei, mulțumesc frumos pentru traducere 😊

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulți ani vă urez un an nou fericit cu multă sănătate si fericire alături de cei dragi ! Mulțumesc pentru toată munca depusă de pana acum si aștept cu nerăbdare si următoarele episoade care vor urma!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos ca intodeauna ,Sper sa ajunga sa puna inele si pe ciocan , sunt curios rau ce abiliati o sa abia , dar mai e de asteptat.Multumesc Silviu si Dumi , chair si azi de 1 , ati muncit si ne-ati facut fericiti, Un an nou frumos si bun .

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc de traducere, animeu de la min 18:23 este Swallowed Star sezonul nou? 🥺😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sezon nou dupa cum suntem noi obisnuiti in general. Ei doar continua seria cu episodul 27.

      Ștergere
  5. Mulțumesc de teaducere animeazu tocmai ce am terminat si acest ep superb.
    Și acum sunt la zi cu aceasta serie minunata as vrea sa știu dacă se poate să-mi Spune-ți câte episoade mai sunt din acest sezon mulțumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine Gabi. Ce a fost placut a trecut, acum ai de asteptat dupa un episod pe saptamana. Sau vrei sa astepti si sa vezi iar mai multe? Pai daca nu au mintit, au undeva la vreo 300 de episoade. Deci inca vreo 2 ani jumate vor lucra la serie. :)

      Ștergere
  6. Wow sa vina cât mai multe îți mulțumesc pentru informații și suporta la tradus in continuare faci o treaba foarte buna😀😀

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc petru eforturile depuse pentru acest serial frumos

    RăspundețiȘtergere
  8. Și așa au trecut testul la tipul cu sulița abia aștept următorul episod și in același timp următorul lor test. Dacă cineva citește acest comentariu îmi poate spune numele anime-ului de la final in acele câteva secvente de câteva secunde? :) Se pare că, cam toate caracterele din anime-uri / filme etc care au puteri divine (îngeri) si chestii de genul de cele mai multe ori sunt personaje ”rele” să zic așa și sunt considerați buni iar cei care sunt cu adevărat buni au abilitați ciudate și sunt considerați pe românește sa zic ”draci” . Nu are legătura cu episodul dar am vrut sa zic asta pentru ca mi-a venit in minte când am văzut acel înger in episod. Mersi de traducerea episodului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e swallowed star acel anime.

      Ștergere
    2. Ai perfecta dreptate Mihaiexe. Este ca o blasfemie adusa la adresa crestinilor din partea paganilor din asia. Si ca sa te lamuresti poti verifica in toate seriile facut de japonezi si chinezi ca la fel au facut. Îi fac pe draci baietii buni si salvatori, iar pe ingeri fiind cei rai care vor sa omoare tot. Unul dintre ele este cel cu cele sapte pacate in care erau salvatorii lumii...o poveste de tot kkt-ul.
      Iar la final de prezentare este Swallowed Star.

      Ștergere
  9. Lupta cu Mu Bai a fost spectaculoasă, dar la Tang San parcă a lăsat-o prea moale, bine, și San e bun, chiar foarte bun, dar voiam ceva mai multă implicare de la maestrul suliței. Oricum mai avem încă câteva lupte de parcurs. Mă bucur că l-a arătat puțin pe Dean, chiar și pe acei îngeri, care nu-s de neglijat nici ei. Chit că sunt puși în lumină negativă, mie tot îmi plac, mi-ar plăcea un episod în care să aflu mai multe, pentru că sunt sigură că avem nenumărate secrete și acolo.

    RăspundețiȘtergere