Battle Through the Heavens: Three Year Agreement - Episodul 12

Trimiteți un comentariu

19 Comentarii

  1. Nu aveți idee cât de bucuros sunt că pot să văd o așa serie, parcă mă alină pe suflet. Și transformarea lotusului e bestială abia aștept să văd cum o să se lupte în episodul următor, deja presimt o lupta epică așa de final de sezon și totodată sper că vor adapta un nou sezon in cateva luni :))) pentru că merită e prea epic. Mersi de traducere, vă pwp.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare episodul...Multumesc pentru munca depusa! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. super, abia il astept pe ultimul ca sa vad ce nerezerva viitorul, multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. puteti sa pune-ti sursa Mp4 uployd vreau sa-l descarc, nu mai merge MEGA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îl puneam daca nu avea restrictii acea sursa. Vrea ca video-urile sa fie sub 500 de mega si iti dai seama ca are peste. Majoritatea 3D-urilor au... Dar poti sa descarci direct de pe sursa Streamlare(are buton pe interfata de descarcare), sau de pe Sibnet. Deschizi sursa si dupa ce dai click dreapta selectezi "Show all controls", dupa acea iti va aparea in partea dreapta jos 3 puncte. Si de acolo vei putea selecta "descarca".

      Ștergere
  5. Ce mai episod palpitant am avut în acest episod, foarte tare
    Mulțumesc frumos pentru episod

    RăspundețiȘtergere
  6. In sfarsit o sa foloseasca focurile si ca tehnica de lupta. Cred ca daca ar fi un episod de 24 de ore, 24 de ore m-as uita incontinuu...cred as uita si sa respir in unele momente!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest anime e foarte sadic , doar in mometele bune se poate termina ,se joaca cu inima mea.Multumesc frumos Dumi si Silviu.Am o intrebare daca are cineva o ideea cum ajung animele sa fie Ongoing? asta cu siguranta merita sa fie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere. Si nu este seria de vina, ci cei care o creaza. Cand va aparea iar? Nu s-a anuntat nimic oficial prea curand. (Asta inseamna 2022-2023) Doar directorii din studio-uri decid cand sa continue... Si planurile lor sunt foarte incarcate.

      Ștergere
    2. Off ,ramanem cu speranta , cu curiozitatea , nedumerirea si asteptarea. Multumesc Dumi ,mai scoti tu niste minuni pana atunci sunt convins :D

      Ștergere
    3. Pai inlocuitorul este deja pregatit. Un an de zile îi tine locul aceasta serie(Swallowed Star). Asa mult au anuntat ca vor sa munceasca la serie nebunii. Nu ar fi anuntat un an continuu si la BTH. :))

      Ștergere
    4. minunine sunt doar ca nu are timp sau e puturos dumi :D

      Ștergere
    5. :))) Daca produceai serii sa vezi cum este, da, nu mai ziceam nimic. Dar asa, este diferenta in a da din gura si din mâini. :)

      Ștergere
  8. Urmărirea ca urmărirea, ori m-a ținut în suspans, ori nu, mă panicam fiindcă nu știam cum va scapă, nu voiam să fie prins de loc, dar Xiao e un hoț și acesta, îi cazi în plasă una două. Am avut niște emoții din cauza lui, dar se pare că până la urmă ne apropiem de final. Bătrânii aceia chiar merită omorâți în chinuri, nu ar trebui iertați deloc. Îmi pare rău pentru el și Stăpâna clanului, dar nu a fost norocul lor aici, dar dacă acel bătrân nu ar fi atacat clanul, nu s-a r fi ajuns aici. Acel nenorocit. Ah, și finalul, deliciu pur, acea transformare.

    RăspundețiȘtergere
  9. deci POT SA ZIC ca ma unge pe inima cest serial parca zici ca iti ia piatra dupa inima ,,

    RăspundețiȘtergere