Battle Through the Heavens: Three Year Agreement - Episodul 11

Trimiteți un comentariu

17 Comentarii

  1. Acest episod este foarte valoros din punct de vedere informational. Ne arata cum se va desfasura sezonul al cincelea, care nu stim sigur cand il vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa i . a meritat așteptarea, mulțumesc frumos pentru episod dumi/silivl. și pentru munca depusa:)

      Ștergere
    2. Serios? Nu e anuntat pffff..... E top seria sper sa apara cat mai curand pana la zi cu manga .si da informatiinal incepe sa ii zica cate ceva despre continentul dow qi lui xiao.

      Ștergere
  2. Frumos ,speram sa ii creasca mai mult puterea, Multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avand in vedere ca s-a luptat cu un Dou Zhong si gasca lui. Poate daca il invingea facea mai multe stele. :) Asa are de tras mai mult si ne asteapta mai multa aventura. :)

      Ștergere
    2. Da, oricum de acum incepe sa creasca el mai bine , sunt curios ce tipuri de focuri sacre o sa mai obtina si cate

      Ștergere
  3. Am fost atat de prins de actiunea specialelor astora incat nici nu am bagat de seama ca, da, ar putea exista clanuri mult mai puternice de cat clanul Yun Lan,si adversari multi mai puternici de cat Yun Shan care este nivel Dou Zhoun,se pare ca a dat peste o comoara cu micul ajutor al sarpelui noustru simpatic, abia astept sa vad cum se manifesta aceasta noua putere si cat de puternic va fi , desi ma astept ca sezonul 5 sa fie cu Yan Lao, sper ca si acolo sa avem parte de lupte remarcabile si pe masura,avand in vedere ca a mentionat ca la puterea lui normala,l-ar bate pe Yun Shan din cateva miscari,
    Am impresia ca Yun Shan va primi o veste care-l va soca curand, nu ma astept sa supravieuiasca uramaritorii pe care ia pus pe urmele lui Xiao Yan, cat despre acei varstinici,pai cred ca au trait destul , nu ?
    Multam fain' pentru episoade, pacat ca urmatorul va fi ultimul ,cred :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e ultimul mai sunt doua episoade de apărut sunt 13 episoade speciale

      Ștergere
    2. Nu stiu tocmai tu cum de nu ai inteles faza in continuare cum evolueaza. Am mai spus de cateva ori. Urmatorul sezon NU VA FI sezonul 5, ci REMAKE la primul. Pentru ca acela nu a fost facut de ei si de aceea au decis sa-l refaca. Dupa aia va urma sezonul 5, care nu are o data oficiala anuntata.

      Ștergere
    3. Si eu ce am zis Dumi ? ", desi ma astept ca sezonul 5 sa fie cu Yan Lao, sper ca si acolo sa avem parte de lupte remarcabile si pe masura" voiai sa metionez ca va fi prezentat trecutul lui ,cum devine cel mai bun alchimist,cum evolueaza,cum devine puternic,cum trece de bariera de Dou Zhoum si cum este asasinat de clanul lui ?

      Ștergere
    4. Blink mane vezi ca fostul lui discipol la omorat nici decum clanul ... Chiar a dat multe indicii lao intoate episoadele de pana acum cand au mai stat la barfa ... Oricum avem mult pana acolo iar astia nu scot nimic prea curand din ce se pare .... Lesin.

      Ștergere
  4. Sper sa bage cat mai repede sezon dupa sezon pentru ca vom muri in suspans plus ca animeul e foarte in urma de manga ... Sunt la zi cu manga si xiao yan nici macar dow saint nu e nu mai zic de half saint si asa mai departe in cazul in care mai avem foarte multe de vazut ....

    RăspundețiȘtergere
  5. Apare astazi noul ep? Mulțumesc pentru toata munca depusa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Câtă muncă și pentru aceste episoade, până la urmă te gândeai, eh, e doar o luptă, se bat acolo, și gata, dar stați să vedeți că nu e așa de fapt. Totul a fost dus la un nivel ceresc, atât de spectaculos.

    Episodul acesta a fost mai mult informativ, dar a prins foarte bine. Ce bine când Maestrul e lângă tine, totul atinge alt nivel, până și informațiile devin fierbinți.

    RăspundețiȘtergere