Zi Chuan

Descriere Anime

Nume: Zi Chuan
Tipul: ONA
Anul: 2021
Status: Terminat
Genuri: Acțiune, Fantezie, Arte Marțiale, Demoni
Durata: 20 min.
Episoade: 42
Scor: 6.84
Realizat de: AnimeAZU
Descriere:

Cu două sute de ani în urmă, pe câmpul de luptă de la râul Albastru, trupele rămase ale regatului Luminii s-au prăbușit în mijlocul strigătelor demonilor. Când ultimul Comandant și ultimul Împărat au căzut, lumea haotică a râului Albastru nu a mai avut același conducător. Se formează clanuri și urmează conflicte nesfârșite, puterea militară devine singura monedă de schimb pentru a supraviețui, iar visul de a reunifica ținutul devine unicul scop al multor conducători din generația următoare. În partea de Sud-Est a țării, un clan puternic, cu o istorie de peste două sute de ani, a clanului Râului Purpuriu a luptat împotriva Demonilor în Est, s-a apărat împotriva clanului Liu Feng în Vest și a pus stăpânire pe clanul Lin în Sud. Pentru a-și atinge marile ambiții și pentru a-și extinde linia genealogică a familiei, nenumărați eroi din Râul Purpuriu și-au dat viața pentru a da viață acestui incredibil imn. Aceasta este povestea clanului legendar și a celor o sută de ani de lacrimi de sânge.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Am trecut în listă acest donghwa, și nu pot să cred că e aici, în sfârșit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai cam mult timp liber in ultimile zile Mihaji, de ai vizionat asa multe episoade. :) Incerci sa recuperezi ce ai pierdut? :)

      Ștergere
    2. azi mai am liber :))

      Când văd câte apar și câte am de terminat, nu știu cum să le cuprind pe toate. Și mai prind o zi în care sunt obosită, sau mă simt rău, automat când sunt bine, vreau să recuperez. Iar la acesta nu m-am putu abține. :))

      Ștergere