The Legend of Sword Domain - Episodul 6

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

 1. e atat de frumos si atat de putin... doar ne arata ciocolata luam o firimitura si o ascund o saptamana... e mai lung genericul decat actiunea.... stiu eu ca esentele super se tin in sticle mici...dar ei ne dau doar un puff din tester...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte bine punctat Florina. Asa cred si eu, ca sunt niste sadici chinezii astia. Le face placere sa ne tortureze la greu prin asta. Dar probabil sunt facute asa seriile astea pentru navetistii lor. Sa le vizioneze in mijlocul de transport pana la lucru. :) Ca am vazut multi de la ei stand pe telefoane dimineata cand merg la joburi. :))

   Ștergere
  2. Chiar dacă apare un singur episod pe săptămână, este de înțeles. Pe lângă Sword Domain, studioul care a făcut seria mai are altele de făcut. Cunosc sentimentul tău și al celorlalți urmăritori pentru că și eu mă aflu în aceeași situație. Putem doar să așteptăm și să ne bucurăm de episodul care apare pe săptămână, iar în restul zilelor săptămânii ne putem bucura de episoadele celorlalte serii la fel de bune. Sărbători liniștite!

   Ștergere