Douluo Dalu - Soul Land - Episodul 187

Trimiteți un comentariu

13 Comentarii

  1. Ce vorbește mă, n-ai cum să zici că Soul Land nu e bombă. Până și animația e la un cu totul alt nivel față de altele. Tocmai ce mă uitam la un alt anime din genul chinezesc și se vede diferența. Păcat că avem doar un video pe săptămână, dacă nu era în producție băgam forță să-l văd pe tot, pentru că merită. Doar când îi aud pe unii că-mi zic ”te uiti la chinezării” mă amuză pentru că ei nu știu ce pierd. Totuși pe baza clipului acum, ce să zic, hmm.., Tang San se pare că e pe val de câteva episoade. Dar încă mai are mult de mers. Sunt curios cum o să-l învingă pe acel Maestru Căluț de Mare dacă nu mă înșel și nu greșesc. Mai avem jumătate de sezon și sper să avem ocazia să-i vedem și pe ceilalți 7 Monștri Shrek. Hai că deja m-am lungit cu vorba. Mersi de traducere băieți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, traiesc in noaptea mintii aia de care zici. Au impresii gresite despre viata si sunt prea limitati pentru lumea asta mare.

      Ștergere
  2. M-am săturat de teste, până termină ei testele alea, ăia cuceresc tot continentul. Oricum, mersi de episod !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ăla e și farmecul dacă s-ar duce direct să-i bată s-ar termina în cel mai scurt timp. Așa avem parte de mult suspans și multe surprize. Dacă n-ar fii în pronductie eu unul aș viziona tot dar na :)

      Ștergere
  3. frumos, ca de obicei animatie super, merita vazut pe smart, multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumoas Dumi ,si Silviu .

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos a fost ,m a ținut în suspans
    Mulțumesc frumos pentru traducerea acestei serii minunată

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut grup,inainte sa incep cu nelamurirea mea , multumesc pentru munca depusa!
    De ce nu pot da next la episodul 2 si imi da sageata sa ma intorc la episodul 187?
    Mulțumesc amticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Cristi. Este mai indicat sa folosesti pana treci ce acele episoade nelistate cu motorul de cautare a numelui exact. Ai sus de tot sub RAPORTEAZA o lupa. Acolo scrii exact numele si iti va aparea dupa.
      Sau da direct aici pe link pentru episodul al doilea:
      https://www.animeazu.net/2020/06/douluo-dalu-soul-land-episodul-2.html

      Ștergere
  7. E și mai interesant faptul că, gardienii nu o vor lua ușor. Până la urmă nu ar fi avut nici-un farmec, cei șapte monștri Shrek sunt puternici.

    Noua abilitate oferită de inelul balenei e feroce de spectaculos - nu am cum să nu le îmbin, iar când folosește Domeniul Zeului Ucigaș, mă îndrăgostesc și mai tare de această aură.

    Cred că acest test îi va ajuta și în lupta/războiul ce va urma. Până la urmă vor fi împreună, dar vor avea fiecare câte un adversar, altfel își vor ști limitele, slăbiciunile și cum să acționeze.

    RăspundețiȘtergere