Wu Geng Ji S2 - Episodul 42 [Final]

Trimiteți un comentariu

10 Comentarii

  1. Multumesc de episoade dar am o intrebare sezonul urmator a aparut in engleza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putem s-o consideram veche deja seria. (are doi ani de la aparitie al treilea sezon) Totusi nu o lasa sa moara si i-au inceput si sezon patru chiar. Da este terminat in engleza.

      Ștergere
  2. da a inceput sez .4 in engleza.dar tot mai mult farmec are in ROMANA.va multumesc pt traducerea acestei serii si astept sez. 3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact la fel gandesc si eu degeaba ma uit la manga si la ele in chineza pana nu le vad in romana nu au farmec:)))

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Daca este sa il faca cineva, eu sunt acela. Abia astept sa am timp sa pot continua cu sezonul 3. Este foarte, foarte tare si va cuceri pe multi, va promit. :)

      Ștergere
  4. O si cine a aparut, nu-mi vine sa cred, Wu Geng a aparut insfarsit. Go to season 3 >)

    RăspundețiȘtergere
  5. Și uite-mă la finalul sezonului 2. A fost cu mult mai intens, poate și din cauza deschiderii, fiindcă Wu Geng scăpase din mine și putea călători. Am fost martori la destule evenimente, cu mult mai multe decât în primul, și cu siguranță nu am văzut încă destul. Au fost multe momente palpitante, dar și emoționante, frumoase, magice.
    Scena lui Shi cu siguranță nu-mi va ieși din minte, fiindcă a fost cea mai tristă și dureroasă, chiar mi-aș dori o viață liniștită pentru el, să-și găsească pacea.

    Și uite cum visul meu devine realitate, mai lipsește doar Zi Yu din această echipă :)) Zici că astrele sunt aliniate dinainte ca tu să anticipezi ce vrei de fapt. :))

    Momentul de glorie al lui Wu, a fost atât de magnific, chit că piatra aceea i-a căzut în cap, spui că se juca de fapt cu noi, iar zei au luat-o drept sfidare, nici că poate fi ceva mai frumos. Chiar au îmbinat minunat părțile acestea.



    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte tare a fost sezonul 2 ,și ce intrare și-a făcut:)).
    Numai știu motivul exact de ce l am ,, amânat,, când în mod normal eram la ,,zi ,, cu seria..
    Mulțumesc frumos pentru serie și munca depusa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ca si multi altii ati facut greseala de a compara seria ca "o carte dupa coperta". Dar bine ca ai revenit intr-un tarziu asupra deciziei si ai vazut ca te-ai inselat. Ce sa faci, nu toti si-au dezvoltat abilitatea de a intelege seriile chinezesti asa de bine.

      Ștergere