Spirit Sword Sovereign - Episodul 163

Trimiteți un comentariu

14 Comentarii

  1. multumesc .draga fanule anime care miai recomandat sa le urmaresc in engleza deja am ajuns la ep200 dar tot mai mult farmec are atunci cand le urmaresti in limba ta materna .totusi iti multumesc pt sfat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru munca depusa.
    Atât de scurt e episodul .. nu înțeleg de ce strică acest anime cu câteva minute.. de ce nu l face de 25 de min .. 🥺.. e unul din cele mai smechere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut! Te înțeleg și sunt de aceeași părere cu tine. Recomandarea mea este să aștepți măcar o săptămână pentru a se aduna câteva episoade și pentru ca să te poți bucura o perioadă mai lungă de timp de serie. Dacă nu reziști tentației, atunci putem doar să sperăm la ceea ce ai spus tu. :)

      Ștergere
  3. Mulțumesc mult pentru traducere

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru episod, Silviu!
    Ar fi bine sa asteptam macar o saptamana pentru a se aduna cateva episoade ca sa le puteti combina cand aveti timp, cum ai spus. :)
    Apropo, cum se numeste anime-ul de la final?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da intr-adevar este o serie noua si la care nu au fost gasite deloc suburi pana acum. Se numeste Medicine Shop in Another World S2. Nu stiam ca arata asa bine sezonul doi.

      Ștergere
    2. Multumesc pentru informatie!
      M-am uitat putin peste sezonul 1, nu se intimpla nimic interesant, dar..sezonul 2 e foarte diferit si foarte frumos fata de sezonul 1.

      Ștergere
    3. Pai daca te uiti mai bine peste seriile chinezesti ei asa fa. Adica in primele sezoane fac un fel de prezentari si dup isi ridica nivelul foarte mult. Total invers japonezilor care se complac in plicitiseala sau fac sa scape de gura fanilor. :)

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Ce atent esti tu Vasile cu noile imagini. :)) Hai ca iti dau numele, ca cine altcineva ar recunoaste atatea ca mine. :))
      https://myanimelist.net/anime/46639/Liu_Xing_Huan_Jian
      Sau a doua denumire "Meteor Magic Sword". Dar te uiti la ele in engleza?

      Ștergere
    2. nop vreau sa caut sa vad daca este in romana

      Ștergere
    3. Pai daca nu le fac eu sau Silviu, cam greu sa se apuce de ele altcineva. Sunt foarte putini fani-traducatori la ora actuala in Romania. Au mult de munca si dau dureri de cap. :)

      Ștergere