Douluo Dalu - Soul Land - Episodul 182

Trimiteți un comentariu

12 Comentarii

  1. Superb episod nu stiu dc dar pare din ce in ce mai fantezist animeul chiar genial are detoate. Multumesc de traducere Dumi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De data asta-i MULTUMIM lui Silviu pentru ajutor si bunatate.

      Ștergere
  2. Va multumesc frumos pentru munca depusa si cooperarea voastra pentru acest episod!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu știu cum să explic, dar la cât de mult m-am apropiat de personaje, și de poveste și de tot ce înseamnă Dalu-Soul-Land, cuvintele de la finalul acestui episod, chiar m-au făcut inimă să tremure.. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care urmăresc seria aceasta, cu siguranță au un sentiment de nedescris la fiecare situație care implică acțiune sau evoluția personajului/personajelor favorite și nu numai. Deci, nu ești singurul. Sunt sigur că și eu dar și mulți alții ne regăsim în cuvintele tale.

      Ștergere
    2. Am zis-o si o repet de la bun inceput, mi-au placut in trecut multe serii, dar acesta m-a fermecat complet. Si nu credeam ca mai poate aparea ceva de acest nivel ceresc. Cel putin cum l-au creat pe Tang San este de-a dreptul superb. O sa plang cred cand se va termina. 🤪😁😁

      Ștergere
  4. Multumesc frumos Team , vroiam sa mai vad un inel :( , chiar daca nu a avut asa multa actiune tot minunat e , Linistea din inaintea frutuni .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu plăcere! Soul Land ne-a surprins, ne surprinde și o va continua să o facă. Episoadele care vor urma, sunt sigur că se vor ridica la nivelul așteptărilor noastre. :D

      Ștergere
  5. Atâtea de spus, dar cuvintele sunt de prisos. Nici nu știu cum să mă exprim, mereu am lăudat această serie, m-am bucurat, am trăit atâtea alături de personaje, iar o dată cu acest episod, zici că a fost aruncat un pumnal spre mine. Cu toate că nu am avut multe secvențe cu regele, nu a fost în prim plan în multe episoade, să spunem așa, acest episod spune mult mai mult decât o sută și ceva de episoade.
    Războiul ce urmează, nu va fi deloc unul ușor.

    RăspundețiȘtergere