Battle Through the Heavens: Three Year Agreement - Episodul 6

Trimiteți un comentariu

16 Comentarii

  1. In sfarsit yeeee dupa ce lam vazut de 3 ori in engleza acum si romana thx si app carora le place manga uitativa si la manga ca vad ca devin 2 povesti diferite ...mai ales fani cai lin (medusa) le va placea si varianta aia cred ca chiar mai mult :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Blană rău acest episod, mulțumesc de traducere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mde, ce a inghesuit-o pe Mmmeduza! :)) Deci serpoaica cu craci poate fi cumintita! :D Acu' abia astept sa vad cand apare printesa care a trimis luptatorul-umbra... Aia e cea mai rea, sper sa nu faca curat in harem! ;)
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum am vazut de ce ne-au prezentat-o pe Medusa dintr-o data asa tacuta. S-a dat la ea cu autoritate de barbat si a speriat-o. :)) Nu a mai simtit suflare de barbat asa aproape de ea. :))

      Ștergere
    2. E si asta un progres ultima data cand a fost barbat si a luato de fund la zburat la 3 magazine distanta :))pentru mai mult trebuie sa devina mai puternic altfel nu rezista baiatu nostru :))))

      Ștergere
    3. Pai dupa ce il va vedea in actiune contra acelui sef Dou Zong, cu siguranta nu îi va mai vorbi asa argonat.

      Ștergere
    4. Insemna ca pastreaza oarecum firul povestii eu nu ma uit la intro si final :) asta ce zic nu e spoiler ca a fost ep trecut in manga yun shan il lasa pe xiao sa plece ca si el era indragostit de ea de cand erau tineri adica shan si medusa au ceva ani :)) de aceea zic ca e bine sa le vezi ambele povesti in schimb aici el a zis ca nu crede ca o poate invinge pe medusa dar defapt si el ca si restul e lesinat dupa ea :)))l

      Ștergere
  4. De când așteptam episodul ăsta. Acest episod a fost mai mult cu informatii folositoare pentru o lupta epică. Abia astept urmatorul sa vad cum si-o primeste mosul ala pe spinare si mai ales sa o vad pe Medusa luptandu-se :)) e prea epic sa o vad. Mersi de traducere apreciez.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doar atat mai zic parca isi face din adins buzle cu rosu inchis :)) e top nu ai ce ii face:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulțumesc mult pentru traducere a fost foarte fain acest episod abia aștept sa vad ce se mai întâmplă

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca sa poti fi un barbat adevarat trabuie sa poti so trantesti pe regina meduza la zid atunci te poti numi un barbat adevarat saraca maduza nu mai scote un sunet cad a vazut latura barbatesca a lui xiau yan
    Imi pare rau de tatal lui xiau yan a indurat toata batai degeba clanul yau lan separe ca este un clan joznic dupa cum a zis lian lin este un clan de mana a douo
    Separe ca in episodele urmatore vom avea parte de multa actiunie si mult suspans ma intrem cum va fii reatia meduzei cad xiau yan va intra in modul duo huouan ms de traducere cad va aparea episodul urmator mesrsi inca o data de traducere

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow ce s-a intamplat in acest episod ,trist !!
    Multumesc frumos pentru traducere

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc , imi doresc o minune sa apara dintr-o data 20-30 de episoade din BTH dar si Soul Land . Pacat ca nu exista Mos Craciun:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe cât de frumos a fost partea cu Medusa, pe atât de nervoasă eram pe acel nenorocit bătrân. Sper să-și găsească moartea cât mai repede, e josnic ce a făcut.

    RăspundețiȘtergere