Battle Through the Heavens: Three Year Agreement - Episodul 5

Trimiteți un comentariu

24 Comentarii

  1. Acum avem ocazia s-o vedem pe Medusa in toată splendoarea și nebunia ei. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm app in tota batalia asta animeul nu a a fost in totalitate dupa manga sper ca pe viitor sa nu mai faca dastea...ar fi aiurea

      Ștergere
    2. Acum chiar nu mai stiu cum sa fac legatura in minte fare spoilere, la lupta din trailer.
      Credeam ca in acest episod o vom vedea, dar se pare ca au schimbat scenariul. 🙂

      Ștergere
  2. Cai lin (medusa) e clar cea mai fenomenala femeie din anime si pe viitor tot ea ramne 100%.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce vorbesti ma Medusa e cea mai sexy din anime. Abia astept episodul urmator sa vad cat de mult vrea sa continue acel mos ce a inceput. Mersi de traducere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici măcar yun shan nu a vrut să lupte cu medusa pentru că e prea puternică și cam fără inimă, și la finalul episodului acel bâtrân nenorocit de yun leng a atacat clanul xiao pentru umilința pe care i-a făcut-o xiao yan .

    RăspundețiȘtergere
  5. O mica pauza de... salivat dupa Meduza?! ;) Cam sado-maso femeia, iar pustiu zici ca-i elevu ce se invarte in jurul dirigii! :)) Is tare curios ce se intampla data viitoare, ca din spoiler, Meduza se inmoaie un pic (sau mi se pare??)
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic ca face ceva in genul Soul Land, cand sufletul se retrage din corp si ramane nevinovata aia mica ce il place. :)) Doar ea i-a promis ca il va ajuta cand va fi ceva urgent. Inca nu s-a recuperat, doar a vrut sa exploreze putin lumea pe care nu o stia. :) Tot episodul mi-a placut la nebunie, dar faza cu multimea cand o sufocau, este bestiala. Dati-va ma din calea mea... :))

      Ștergere
  6. Prea fain a fost episodul
    Mulțumesc frumos pentru episod 🙂

    RăspundețiȘtergere
  7. Saracul Qiao Yan. Cred ca a suferit mai mult dupa ce a parasit arena decat cand era in ea. Cred ca daca stia ce-l asteapta se lasa arestat de aia;))).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HAHAHAHA Da original mod de a privi lucrurile mai in profunzime putin. :))) La un moment dat isi dadea si palme cand a vazut ca nu mai scapa de nebuna. :)) Si doar Hai Bo Dong l-a avertizat in legatura cu nebuna de Medusa, dar el nu stia atunci. Dar chiar daca nu au fost lupte, tot a fost un episod frumos.

      Ștergere
  8. Ms de traducere mama dabi astept ep urmator clar ca meduza este pe locul 1 dintre cei mai puternice femei din animiurile pe care lam vazut eu pana acuma pe bune acuma acel batran nu ia mers cu xiau yan si acuma vrea sa se razbuna pe el atacadui familia si clanul josnic din partea calanului yau yan daca te gandesti mai bine el singur si-a umilit clanul acuzadul fara dovezi am si eu o nelamurire care este faza din ep 1 cu norul intunelat care an incercat sal urmaresca stapana clanului si cu vocea misteriuasa care aparu la sfarsitul ep acesta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci a fost acel luptator din episodul 3 si ne numeste Ling Ying. El le sparge acel scut puternic. Dar nu cred ca era acelasi tip acolo in sat....nu stiu de ce am impresia ca dupa ras era altcineva mai rau. Parea ca are un ras sadic care se bucura vazand imaginea aia, sau poate radea de mosul Yun Leng....ca va presupune ce-l asteapta in viitor.

      Ștergere
  9. Salut dumiwow eu nu cred acel tip a fost ling ying pentruca in episodele anteriuare cand varznicul clanului la cheman pe yun shen stapana clanului in ca il urmarea sa afle cine era inca se obserava cal urmare si nu creca era doar un telespectator care sa urmaresc lupta dinte cei doi si a vrut sa zic ca a gasit ceva interesant presupun ca vom afla in sezonul 5 cad va urma "apropo de sezon sti cuva cand va fii sezonul 5"
    Te respect mult pentru munca ca o faci pentru noi toti trduci ce mai tari animiuri ms de tradure

    RăspundețiȘtergere
  10. din 5-6 episoade se pare ca incepe o noua serie si multumesc fani serpoaica(meduza) si nu e pe manga ceea ce e bine in opinia me si multumesc promtitudene traducere

    RăspundețiȘtergere
  11. Salut , o sa mai apara ep 6 sau continuare o sa fie in sezonul 5? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar mi-aș fi dorit să văd o luptă, dar dacă până și el a mărturisit că nu face față, nici nu vreau să mă gândesc la ce ar fi urmat. Da ar fi fost interesant, oricum, vă dați seama, distrugeau tot.
    Totuși, acel bătrân ticălos, s-a dus să atace doar fiindcă Xioa a fost lăsat să plece, moșneagul acela trebuia ucis de atunci.

    RăspundețiȘtergere