A Will Eternal - Episodul 27

Trimiteți un comentariu

22 Comentarii

  1. serios cate un episod pe luna ?
    sa terminat seria :)
    si cre dca va aparea urmatoarea si aici nu se poate termina ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca crezi ca este usor si te pricepi, de ce nu iti arati talentul dând o mână de ajutor? Ce sa faci daca cel care a inceput seria nu a mai putut-o continua? Unii nu isi cunosc limitele, iar altii critica fara sa inteleaga cum este.

      Ștergere
    2. Salut! Cel care a început seria se pare că a renunțat iar automat, seria a fost pusă pe pauză și nu au mai apărut episoade. Acum o să o continui eu. :)

      Ștergere
  2. aste-i bataie de joc 1 epsod pe luna ,daca poti sa traduci seria ce mai astepti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intreaba-l pe cel care a inceput-o. Eu imi cunosc limitele, dar altii nu. Dar cei care privesc nu inteleg aceste dedesupturi.

      Ștergere
    2. Bataie de joc esti tu,Oamenii astia Traduc pe gratis si aveti si pretentii sa apara nonstop,gandeste te in ceapa ta ca au si altele de facut nu numai anime-uri te traudus

      Ștergere
  3. Mulțumesc mult pentru episod

    RăspundețiȘtergere
  4. daca apare un episod la la luna nu-i bataie de joc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu unu iți zic ca nu e bătaie de joc, zi mersi ca traduce in continuare , putea fi un episod la doua luni , care e problema, nu sunt obligații sa traducă când aveți voi chef, .. daca nu te-ai uitat e alt traducător.

      Ștergere
  5. Sa renunte la serie daca nu o pot dovedi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba las-o asa dumi nu e de vina ca ala care a inceput seria este neserios nu am nimic cu acea persoana doar ca e naspa pentru noi fani acestei serii adica cel putin eu ador aceasta serie si e naspa ca imi amarasc inima doar cu un ep pe Luna dar nu pot face nimic din cauza ca nu stiu engleza bine asa ca tot ce pot sa fac e sa ma multumesc ai daca stii un site care traduce aceasta sereie in romana te-as rugs frumos daca vrei sa imi spui doar daca stii

      Ștergere
    2. Salut! Seria o să fie continuată de mine de acum. Aștept susținerea voastră lăsând un comentariu la fiecare episod tradus. Mulțumesc!

      Ștergere
  6. Si mersi mult dumi pentru ep si scuze fiidnca te-am facut as te simnti naspa sa nu crezi ca nu apreciez ca ai tradus acest ep ba din contra iti multumesc mult si sper ca macar odata pe Luna sa bagi un ep 😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu incercam sa te lamuresc doar, ca si eu am ramas si mai dezamagit ca tine, chiar de la inceput stiam ca aici se va ajunge si am insistat sa nu sa inceapa aceasta serie, inca. Nu am tradus eu episodul ci Silviu. El are bunavointa sa incerce sa mai facă cand poate cate un episod, avand in vedere ca era aproape abandonata. Lui trebuie sa-i multumim si sa-l rugam cand mai poate sa mai traduca.

      Ștergere
  7. Mulțumesc pentru ep ca l traduceti a fost un episod fantastic dacă puteți măcar un ep la 2 săptămânii este o serie fantastică mulțumesc dumi nu este ușor să traduci un ep ține-o tot asa

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulțumesc mult pentru episod ! Să-ți trăiască familia, de când așteptam episodul...

    RăspundețiȘtergere
  9. Mulțumesc frumos pentru episod si munca depusa!!:)

    RăspundețiȘtergere