Battle Through the Heavens: Three Year Agreement

Descriere Anime

Battle Through the Heavens: Three Year Agreement
Nume: Battle Through the Heavens: Three Year Agreement
Tipul: Episoade Speciale
Anul: 2021
Status: În desfășurare
Genuri: Acțiune, Fantezie, Arte Marțiale
Durata: 20 min
Episoade: 13
Scor: -
Realizat de: AnimeAZU
Descriere:

Cu trei ani în urmă, Na Lan Yan Ran, tânăra maestră a clanului Yun Lan, a anulat logodna în mod pripit. Xiao Yan, care se simțea umilit, a făcut o Înțelegere pe Trei Ani cu Na Lan Yan Ran. Pentru această înțelegere, Xiao Yan s-a antrenat continuu. Experiența de la Munții Bestiilor Demonice până la Deșertul Tage'er, rafinarea pilulelor pentru a arde corpul pentru înghițirea Flăcării Cerești, toate acestea au fost pentru a dovedi sentința: "Treizeci de ani în aval, treizeci de ani în Înălțimile Superioare, nu luați niciodată un tânăr". Astăzi, fiul clanului Xiao va înfrunta provocările și nu va da niciodată înapoi. Calea de cultivare a lui Xiao Yan este încă în desfășurare...

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

 1. Abia așteptam să apară sezonul 5 din battle through the heavens și să văd continuarea povești lui xiao yan, mulțumesc pentru traducere.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu placere. Dar sa nu nu uita, acesta nu este sezonul cinci. Acestea sunt episoade speciale de la sezonul patru. :)

   Ștergere
 2. Mersi pentru traducere dar mereu ma intereresat ce vârstă este între Yun Zhi și Xio Yan? Mi separe numa mie ca Yun Zhi este mult mai bătrână (5-6 ani minim) . Eu înțeleg ca dragostea contează dar totuși. Sper ca creatori vor face ceva cu asta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este prea tare anime-ul ca sa fie vreo eroare in el. Au ei deja pregatit scenariul pentru fiecare personaj, sau vor adapta pe parcurs. :)) Eu aleg sa fiu surprins urmarind.

   Ștergere