Wu Geng Ji S2 - Episodul 3

Trimiteți un comentariu

11 Comentarii

  1. Mulțumesc mult pentru traducere!
    Când postați următoarele episoade

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere. La sfârșitul săptămânii vor mai fi postate.

      Ștergere
  2. Prea scurt episodul... Mulțumesc pentru munca depusă , Dumi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere Whited3mon. Au fost taiate din acest video si din urmatoarele doar prezentarile de inceput si de final. Nu stiu de ce au decis cei care au facut traducerea sa o faca dupa asa ceva. Iar ca sa pun video-urile normale, manca foarte mult timp in plus la reglarea timingului.

      Ștergere
    2. Nu-i problemă că au tăiat din ele nu mă deranjează , mă refeream ca durează foarte putin, trece foarte repede episodul , eu oricum sar peste op , are un episod maxim 11 minute , acum a avut 10 daca scad ce arată la început și aia de la jumătatea episodului.. nu trebuie sa le faci întregi daca sunt toate ca asta , nu are rost...

      Ștergere
  3. Multumesc frumos pentru munca depusă și😊
    Abia astept urmatorul episod 😁

    RăspundețiȘtergere
  4. Parca era insurat. Perversul : o privire nu strica: ))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sa vada o zeita in toata splendoarea ei, cine ar refuza. :)) Dar faza cand a strigat "cine este acolo?" , a fost destul de tare. :))

      Ștergere
  5. Deși a tăiat din video, prefer totuși să fie cap coadă, cu tot cu opening, parcă nu ar avea nici-un farmec așa.

    Mă băiete, tu ai o soție, bine s-a pricopsit cu ea din cauza corpului, dar totuși, relația lor e una frumoasă, până la urmă există dragoste adevărată între ei, iar tu te-ai pus pe tras cu ochiul? :))

    După cum se vede se ascund multe secrete și în acest clan al zeilor căzuți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ce zici de aceste episoade scurte. Dar era foarte mult de lucrat si pierdut timp xcu video-urile normale. Au facut traducerea dupa astea baietii in engleza. Eu eu trebuia sa iau la mana aproape tot din nou. Si am preferat metoda asta ca sa pot termina mai repede sezonul al doilea.

      Ștergere
    2. Ne obișnuim și asa, măcar e important sa avem acțiunea în sine și sa înțelegem ce se intampla în episod, asta e cel mai important pana la urma. Urmărim seria în continuare...o facem, totul frumos și bine.

      Ștergere