Douluo Dalu - Soul Land - Episodul 174

Trimiteți un comentariu

19 Comentarii

  1. Multumesc frumos pentru episod !!!Am o mica intrebare ,aceea este cine este femeia care are putere similara ca a lui San ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zici de blonda aia? Iar Vaduva aia Neagra cu acei paianjeni, este nimeni alta decat Bibi Doanga in forma ei reala. Doar ca acolo si-a trimis o clona sa termine testele zeului ei Rakshasa. Oricum ambele sunt peste Tang San.

      Ștergere
    2. De blonda stiam cine e,ziceam de vaduva aia neagra ,nu aveam habar ca asa arata Bibi Doanga=)) Si da ,stiam ca este peste Tang San ea ,dar nu ma asteptam sa fie si blonda ,credeam ca cu putin ii este superior lui San' , blondina !!

      Ștergere
    3. Deci te-am surprins iar Voldi? :)) Cred ca pe multi la fel. Si intr-o lupta mortala si putin face diferenta. :))

      Ștergere
  2. Bibi Dong nu este mai puternica decit Tang San. Este MULT mai puternica. Nu stiu de ce dar in lupta cu tatal lui Tang San mi s-a parut ca nu a incercat practic sa lupte. Stim de la Maestru ca Bibi Dong este unul dintre cei doi Maestrii ai Sufletului cu suflet martial dublu aparuti in ultimii 200 de ani. Tang San este al treilea. Avind in vedere ca are lvl +90 si nu am vazut inca ce inele are pe al doilea suflet, eu cred ca ar putea sa il bata chiar si pe tatal lui San intr-un duel. Nu numai ca nu stim ce inele are - nu stim nici macar care e al doilea suflet martial.
    In ceea ce priveste blonda ... desi are un lvl mai mare decit Tang San nu cred ca il poate bate acum. Tang San lupta riscandu-si viata pentru ceea ce crede. Din ceea ce am vazut pina acum, Maestrii astia ai sufletului nu lupta pina la capat - cind ceva nu merge bine fug. Tang San nu e asa. Cind ceva nu merge bine devine din ce in ce mai determinat sa invinga. Blonda e puternica dar nu are nebunia lui Tang San de a lupta pina la capat impotriva oricui. Tang San era deja o masina de lupta inca dinainte de a se naste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ehe, uite aici un mic comentariu de la un fan adevarat. :)) Nu ne-au aratat inca nimic despre Bibi Dong, dar cand vor incepe veți ramane foarte surprinsi. Si stai linisit ca te vei lamuri mai tarziu ca ingerasul blond este mai tare, doar nu au aratat inca. Abia astept desfasurarea evenimentelor. Chiar daca au trecut peste 150 de episoade, inca ma face sa ard de nerabdare. Nu mai zic nimic ca ar insemna sa dau spoilere si nu este placut ca stric farmecul. :) Asa ca zic, sa avem spor la vizionarile viitoare.

      Ștergere
  3. E groasa ori cum ai dao ! Tang inca nu a ajuns la nivelul 90 cand ajunge acolo acolo o sa le pice smecheria is la Blonda si la Bibi ! Gandestete cand o sa incarce inelele alea rosi pe Ciocan ! :)))) Domne fereste inca nu au vazut aia un adevarat maestru ( monstru verde ) pana acuma lea dat numa speranta :)) De acuma vine induiosala ! Sunt curios daca mai departe va reusi sa o reinvie si pe mama lui Wu ! Caci forma spirituala a aratat la casatorie oare va reusi sa o aduca la viata ?
    Si mama lui San inca nu a aratat evolutia ei sunt curios cat de repede a evoluat :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mama lui San va fi mult mai usor de inviat decat Wu. Cat despre mama ei nu cred ca mai poate fi inviata, pentru ca nu mai are nimic de la ea. Bibi Dong ia luat sufletul si i l-a asimilat, parca. Pai tu crezi ca acel level 90 o sa fie wow? Cand el va ajunge la lvl 90, alea cred ca vor fi lvl 99. Nu ciocanul va fi arma lui mortala, cu toate ca asa ne arata acum. :)) Si dupa cum am vazut si un level diferenta la acel nivel este un decalaj mare. Si dupa vor mai evolua.

      Ștergere
    2. Pai cum sa ajunga la nivel 99 ? Adica ce cultiva ei mai bine ca Tang ? De la 63/64 de cand a venit din tarmul zeului mortii a evouat prima parte incet si dupa a crescut dintr-o data mie asa mi sa parut ! Pai daca nu Ciocanul o sa ii fie arma de dominanta atuncea e Wu ori armele ascunse ?

      Da la fel ma gandesc si eu la mama lui San , dar la Wu ma gandesc ca va avea o legatura si cu pieptenele ala al ei , caci daca nu ma insel este si o discuta cu cei 2 frati si cred ca au si ei o idee cum sa o aduca la viata impreuna cu inelul lui Bibi !

      Ștergere
    3. Pai Bibi Dong in primul rand ea este cu MULT in fata lui San la evolutie (ea cred ca are peste lvl 90 chiar in momentul de fata), plus ca ea si-a inceput la fel testele ei...poate nu ai fost atent. Si Qian Ren Xue (ingerasul) are talent la cultivare mai mare ca Tang San si de aceea ea o sa termine cele 9 teste inaintea lui. De ce? Pai asa este scenariul romanului. :)) Armele lui nu o sa le zic ca stric surpriza... mai bine afli vizionand. :)

      Ștergere
    4. Mai crede-ma ca am vizionat seria si am luato din cap pana in coada :)) o stiu pe derost aproape :)) Doar ca sunt unele chestii cu speculatii si de aia mi-au dat de gandit ! ;) Mersi pentru pont !

      Si da stiam ca este peste Tang , Bibi , dar ingerasul nu stiu ce sa zic adica mi se arata mult prea sor lucrurile pentru ea ! :D Ori cum Tang nu lupta singur asa ca nu imi fac probleme ! :D

      Ștergere
  4. Bună ziua Câți episodul o să fie până la sfârșitul acestuia nimeni

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună ziua câte episoade o să fie până la acestui anime douluo dalu soul land 🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut. Vrei sa spui cate episoade mai sunt pana la final? Pai nu au anuntat oficial inca nici o limita, dar noi nu ne suparam sa faca cat mai multe.

      Ștergere
    2. Eu cred ca se va termina dupa caderea lui Bibi si cu Sala blondinei pana acuma , daca va mai aparea ceva interesant pe parcurs atuncea ma gandesc ca o sa mai continue dar pana acuma acolo ii vad capatul de drum ! Desi nu vreau nici eu , adica cand m-am uitat prima data la seria avea 120 si ceva de episoade si de atuncea tot stau sa il posteze saptamanal ca un obsedat :)))) jur de nu , ma mai uit din cand in cand sa vad nu la bagat DUMIWOW cumva din gresala mai repede :))

      Ștergere
    3. :) Din ce am auzit pe la asiatici, ar mai continua cu Soul Land 2. Dar mai multe detalii nu am vrut sa aflut. Mai intai sa se termine acest prim sezon si dupa mai vedem pentru ce poveste arm ai fi loc. Asa pentru fanii care sunt dusi in eroare cu 10 mii de sezoane impartite de amatorii de pe MAL (care nu au habar de ce chinezesti prea mult), Soul Land pana acum este un singur sezon impartit in 10 parti si nu in 10 sezoane cum viseaza imaginatia lor mica.

      Ștergere
    4. Gen nu ? :))) Da pai ar fi o chesti sa bage si partea cu familia si casnicia fiecaruia , poate ii vedem si bucalacii lor :)) ( copii ) si sa inceapa o alta liga de serie ... dar mno pana acum asteptam pentru asta pana la a doua ... haaa haaa :D

      Ștergere
  6. În primul rând, nu am cum să nu spun asta, atât San, cât și blonda, și Bibi, se pare că toți au teste de trecut. Toți au teste puternice, și cu siguranță vor deveni și mai puternici.
    Am citit discuțiile de prin comentarii, dezbateri foarte interesante, dar dacă nu era Bibi și blonda, cum ar fi fost de fapt San? Pentru ce s-ar fi antrenat? Cu siguranță, are adversari foarte puternici, dar nici el nu se lasă mai prejos, cu siguranță va fi o răsturnare de situație, și acestea sunt mereu, la o adică mereu suntem luați prin surprindere, chit că te aștepți la asta, dar nu ai cum cu el și prietenii acestuia.
    Dar cu siguranță, nimeni nu stă aici liniștit, toată lumea face tot ce poate pentru a bate Sala sufletului marțial.

    RăspundețiȘtergere