Douluo Dalu - Soul Land - Episodul 173

Trimiteți un comentariu

29 Comentarii

  1. Dute bai de aici 2 inele de 100.000 ani omu foloseste hack :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistit, ca este doar inceputul nebuniei. Si eu am ramas foarte surprins de evenimentele ce vor urma. Astea doua sunt o nimica toata. :))

      Ștergere
    2. Si oricum el abia acum a ajuns la nivelul ingerasului care era atunci cand s-au duelat. Aia se pregateste sa inceapa al noualea test al ingerilor. Si el nici macat nu a ajuns la jumatate cu testele Zeului Marii. Sa nu mai zic de Bibi Dong, care si ea se face tare pe calea ei. :)

      Ștergere
  2. l vrabiuta a uitat sa ii dea un inelas s ei :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Prea tare a fost finalul, abia aștept următorul episod.
    Mulțumesc frumos pentru traducere 😊

    RăspundețiȘtergere
  4. Când apare următorul episod?
    Multumesc pentru munca depusă 😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut. Apare doar un episod pe saptamana. De obicei chinezii il fac sambata si eu il voi posta luni. Azi l-am pus in aceeasi zi ca s-a nimerit sa am liber.

      Ștergere
  5. Am înțeles, mulțumesc mult ❤️

    RăspundețiȘtergere
  6. da, dar un inel de 100.000 ani plus un os trebuie la un moment dat sa il cedeze pentru refacerea logodnicei, multumesc mult pentru promtitudinea traducerii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere. Aia Mamaela, dupa calculele simple asa este. Dar dupa calculele lui Tang San va da mult cu plus. Nu zic mai multe ca stric din farmec. :))

      Ștergere
  7. Mama ce episod...ce serie,nu credeam vreodata ca o sa fie asa tare,multumesc pentru traducere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru sustinere. Daca imi aduc bine aminte, esti si tu unul dintre cei care o urmaresc aici de la inceput. :) Si da, ai dreptate, nici eu nu credeam ca o sa ajung sa urmaresc o serie chinezeaasca cu interes maxim si dupa episodul 150. :)

      Ștergere
  8. Dute ba de aicea esti nebun :)))) Mama vreau sa le vad fata celor din clanul Tang cand o sa il vada si pe batranii din clanul Unchiului sau :)))) vreau sa le vad fetele cum ii se vor inchina la propriu :)))) domane abea astept :))

    Mi-a lipsit parca sa le vad fetele si celorlalti de acasa :( mai trebuia sa le dea si la cele de la academia Sreck si ale parintilor sunt curios cat de mult a evoluat si mama lui Tang :* oare incepe sa prinda forma de om ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banuiesti tu foarte bine, dar dupa cum te astepti ne asteapta o dezvoltare SUPER de poveste si actiune mai departe. Nu pot spune mai multe ca stric farmecul. Dar si eu abia astept sa vad povestea cu clanul ciocanarilor. :) Acolo se va intampla ceva fain iar.

      Ștergere
    2. Mamam mama !! :)) Deci abea astept nai idee sa le vad aroganta aia a lor cum se spulbera as :))

      Ștergere
    3. pai d n ai vaz cand a fost l unchisu? :)

      Ștergere
  9. Ce site-uri de anime-uri mai știți?

    RăspundețiȘtergere
  10. SuperWow. De cand am asteptat sa vad forma sufletului, Prea tare, o sa fiu foarte dezamagit cand o sa piarda inelul si osul si ce mai are de pierdut, trist nu vreau asta:((.Multumesc Dumi esti eroul nostru, sa traiesti o mie de ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru sutinere. Te referi ca o sa le piarda, cand o sa le inapoieze lui Wu? Stai linistit ca el va fi "blindat" cand o va invia.

      Ștergere
  11. Deabea astept sa vad ce fata vor face aia din clanului lui si ala (aia ca smor de mai stiu ce ii :)) din clanului ingerului cand o sa il vada cu doua inele de 100 de mii de ani :)) adica sa mor eu este extrem de greu sa faci rost de unu apui de doua :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca aia o sa devina Zeita inaintea lui, nu cred ca se va speria asa tare de inelele lui, pentru ca si ea are niste comori rare de primit ce sunt in Sala Martiala. Chiar maestrul sau ne povestea cu episoade in urma. Si cum episodul trecut ne-a aratat ca a pornit pe acel drum, este posibil sa se intample asa.

      Ștergere
  12. Un anime excelent ca poveste animație și tot, de abia aștept episoadele ce vor urma, chiar îmi doresc ca tang san să devină foarte puternic împreună cu prietenii săi și să le dea o lecție celor din sala sufletului marțial că cei cu putere nu ar trebuie să domnească peste alte clanuri, să facă tot ce vor și să omoare orice maestru al sufletului doresc ei doar pentru că nu i se supune lor, până acum mi-a plăcut foarte mult anime-ul și ăi dau nota 10+ chiar mai bun ca naruto(părerea mea). Mulțumesc mult de tot pentru toată traducerea seriei și toată munca pe care o depuneți pentru site-ul acesta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi pentru sustinere. Ma bucur ca mai sunt persoane care au descoperit si ceva nou. Si pentru mine este si va ramane mult timp numarul unu.

      Ștergere
  13. Când postați următorul ep

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamne, câtă nebunie. Nu pot să cred, am așteptat să văd asta, și acum că am ajuns aici, am început să plâng de fericire. Chiar e puternic, foarte puternic.

    RăspundețiȘtergere