Wu Geng Ji - Episodul 30 [Final S1]

Trimiteți un comentariu

7 Comentarii

  1. La fel și acest episod a fost una foarte tare ,la fel ca episodul trecut , Abia aștept sezonul doi să vedem cum vor decurg lucrurile:)
    Mulțumesc frumos pentru aceasta serie minunată și pentru traducere ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc frumos pentru aceasta serie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc pentru aceasta serie si aprecieri pentru munca depusa!!!Astept cu nerabdare urmatorul sezon!Sunteti o echipa minunata !

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc mult dumi pentru episod sunt cu seria la zi în eng dar e mult mai frumoasa în ro și părerea mea e ca bate soul land la acțiune și suspans dar pentru mine tot bth ul rămâne nr 1 pana acum

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu pentru sustinere. Stii tu ce zici acolo si se vede ca ti-ai format deja ochiul cu astea 3D. :) Asta tot incercat sa le spun celor care nu au vazut-o, ca are foarte multe lupte de nivel ridicat si reusite (plus intriga seriei este mortal de reusita). De cand le-am vazut prima data pe astea 3 (Soul Land, Wu Geng Ji si BTH) , am zis ca vor ramane TOP 3 pentru mine. Si de peste un an, nu am gasit inca ceva sa le bata. Bine ca inca ruleaza toate 3. :) Dar este timp ca au un potential urias chinezii si baga tare am observat.

      Ștergere
  5. Mulțumesc pentru toată munca depusă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Și uite-mă ajunsă aici ... a trecut ceva de când am început această serie, dar din cauza timpului scurt nu am prea putut să ajung de atunci cu ea la zi, dar acum cu zilele acestea liberă, am ajuns aici, în sfârșit. :))

    În primul rând vreau să mulțumesc pentru traducerea acestui prim sezon minunat. Deși a fost mai mult ca o introducere, o îndrumare, o creștere a protagonistului nostru, arătându-ne puțin din prima etapă a acestuia, și urmează de acum să ni se arate de ce e acesta în stare - surprinde-mă ca de fiecare dată Wu Geng, așa cum știi tu.

    Chiar am avut emoții, dar se pare că și bunicul își merită numele de Marele Maestru, și cu siguranță nu a arătat nici el destule. Acest loc va fi un loc grozav pentru creșterea și dezvoltarea lui Wu Geng. Aștept momentul când voi vedea cum îi va da un pumn bun unuia din acei zei, atunci satisfacție. :))

    Foarte frumos și partea de interviu, au spus fiecare exact ceea ce a fost în prim plan în fiecare episod - fiecare episod ne-a marcat cu câte o scenă, sau câte o frază care ți-a rămas în minte.

    Câtă lume e în spatele, și câtă muncă, datorită acestor oameni minunați ne putem bucura de aceste comori, și de oameni ca voi care ni le traduc. ^^

    RăspundețiȘtergere