Douluo Dalu - Soul Land - Episodul 167

Trimiteți un comentariu

11 Comentarii

  1. Nici in lupta cu grupul acela de vârcolaci nu l-am vazut pe Tang San sa tramure, asa ca de la acele buze rosii. :)) Frica mare de monstrul numit "FEMEIE". :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ii este mai frica de reactia lui Wu .... daca isi revine chiar atunci sau face la fel cum sa intamplat cand San era in pericol ii omoare pe amandoi :)))

      Ștergere
    2. adevarata slabiciune a unui virgin de 40+ ani adunati :D...

      Ștergere
  2. Așa mam gândit și eu rar îl vezi pe San sa transpire așa😁😁😁

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos episod a fost :^^
    Multumesc frumos pentru munca depusa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Ce era sa piarda la final San la proba de mata xD :))))) Sau cam inmuiat asa un pic picioarele :))

    Multumim pentru traducere si episod ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Din păcate am ajuns la zi.. a trecut prea repede 167 de episoade , nici nu știu când a trecut , când am văzut primul episod nu prea m-a atras așa mult ,dar după câteva episoade a început sa îmi placă foarte mult , e unul dintre cele mai bune anime uri văzute de mine. Mulțumesc pentru toată munca depusă, Dumiwow!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut si ca i-ai dat o sansa la vizionare. Totusi, l-ai devorat pur si simplu. :)) Acum nu ai decat sa faci cum am facut multi altii, adica noi l-am revazut de cateva ori. Si la mine in afara de seriile vechi facute de japonezi este pe primul loc, dar ca grafica le depaseste pe toate. Sa nu mai spun de combinatia poveste-actiune.

      Ștergere
    2. Așa e , l-am devorat prea repede. :)) Acum îmi pare rău că am ajuns la zi cu el, dar nu aveai cum să nu te uiți la următorul episod mereu te lasă în suspans.. Da grafica este cu mult peste a japonezilor , pe mine unu nu mă deranjează că se aude in chineză sau grafica atâta timp cât îmi place cum decurge povestea ,la grafica ba din contră îmi place mai mult asta ,față de a japonezilor.

      Ștergere
    3. Atunci, te poti apuca de urmatorul. Battle Through the Heavens, merita și acesta vizionat.

      Ștergere
  6. Săracul San, chiar a fost amuzantă acea parte :))
    A fost așa frumos partea cu marea, ziceai că sunt acolo, grafica, culorile, toate efectele, peștii, coralii, tot ce se afla acolo, atât de real, se simțea atât de magic. Știu că am mai spus, dar nu ai cum să nu pomenești încă o dată, și încă o dată, e atât de superb totul.

    RăspundețiȘtergere