Battle Through the Heavens S4 - Episodul 23

Trimiteți un comentariu

20 Comentarii

  1. Nu stiu cum va simititi voi, dar eu dupa ce am vazut ultimele doua episoade, fierb de nerabdare sa vad cum Xiao Yan îi da peste bot la rasfatata de Na Lan Yan Ran. M-a obosit teribil la tradus nebuna aia. De cand a inceput si pana s-a terminat acest episod numai tampenii a scos din gura. :)) M-a facut să zâmbesc putin mosul cand i-a dat o scatoalfă, dar trebuia la inceput ca poate nu mai toroia atata. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc DUMIWOW.Eu sunt cam nelamurit din ce am vazut , toti stiau de acum 3 ani ca are duelul sa anuleze casatoria si acum dintr-o data uitase de casatorie? nu prea inteleg cum vine asta.

      Ștergere
    2. :)) Nu ai fost atent ca aceste ultime 2 episoade sunt din ce s-a intamplat cand erau mici. Practic ei aici erau acum cativa ani, doar ca îi arata in acelasi format ca in prezent. Iti si explic de ce, primul sezon a fost facut de un alt studiou. Si cum drepturile de autor nu te lasa sa prezinti altceva facut de altii nu puteau prezenta personajele cum erau atunci.

      Ștergere
    3. Multumesc DUMIWOW nici eu nu intelesesem :)) eram intr-o ceata totala

      Ștergere
    4. macar d faceau cearta mai aprinsa cand s certa cu bunicasu :)

      Ștergere
    5. Pai nu ai vazut ca mosul se enervase imediat? Îi muta fata la spate imediat. :)) Zicea de bunicuso ca îi pasa de imaginea sa, dar la ea nu tot asa era problema? Orgolii prea mari si nimeni nu vrea sa de-a inapoi. Asa ca trebuie sa vina Xiao Yan sa-i calmeze. :))

      Ștergere
    6. Ms frumos de explicatie, Am fost atent , dar nu stiam de faza asta cum ca a fost facut de sutudio-uri diferite, stiam ca e in trecut dar tinand cont de primul episod(asta m-a dus in erroare) nu vroiam sa iau in calcul ca omite asemena detalii , de asta am vrut sa cred ca sau intors in prezent. Acum ca m-ai lamurit nu mai sunt dezamagit :))

      Ștergere
    7. Mai am o intrebare siti daca se mai ocupa cineva de seria asta "Spirit Sword Sovereign" ? ca am tot scris acolo si nu am primit nici un raspuns . Multumesc frumos

      Ștergere
    8. Sincer de seria aia se ocupa Alx09, dar ce motive reale are, nu stiu. Numai el ne poate spune ce si de ce...

      Ștergere

  2. Aoleu ,aoleu ,aoleu abia astept urmatorul episod !!!Multumesc frumos pentru munca depusa !! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. mersi ca mai lamurit dumi ,mersi de episod si astept batalia dintre ei doi si cum se fac de rusine secta ei si ea si sa le vad fetele la toti cand yan le arata ca el era ala cu masca :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi intre timp sa nu ramai tu socat in locul lor. Ca daca vor schimba personajele sa vezi ce mutre vom face noi. :))

      Ștergere
  4. Dumi .... hai bro cu ep urmator ca mor de nerabdare !!! Multumesc pt ep e super mega extra cooll

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa recunosc că m-am enervat întregul ep ,de abia aștept să de-a pe jos cu ea😋😋😋, mulțumesc pentru munca depusa și de abia așteapt următorul ep

    RăspundețiȘtergere
  6. Veleu si valeu chir ca nu mai intelegem nimicbpana acuma dar stai sa vezi era o recapitulare da ep in care sau dus sa anuleze casatoria si mai ales tot taraboiul asta a plecat de la tipul al caruia ii plece sa pune paie pa foc
    Am si eu o mina coriuzitate in ep ce vor urma regina meduza isi va face si ia aparitia in episodele de vor urma???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aparut apare, dar intr-o forma umana chiar. Cum ajunge asa? Nimeni nu stie, ci trebuie sa urmarim acele episoade. Nu au anuntat o data oficiala a lansarii lor.

      Ștergere
  7. Înțeleg acum de ce a trebuit să rupă căsătoria, dar totuși? Chiar trebuia să facă acel circ? Chit că acel tip s-a băgat în seamă, practic el a pornit toată treaba asta, dar să privim și partea bună, acum Xia îi va da peste nas, și le va da tuturor peste nas.
    Oare e posibil ca în ultimul episod să înceapă lupta?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce se intampla cu acest site, ma uit pe el si mi se blocheaza browser-ul. Va rog sa reparati problema cu site-ul. Cauzeaza extrem de mare lag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut. Nu stiu cu ce browser vizionezi, dar eu vad perfect si de pe telefon si de pe PC tot. Eu vizionez de pe Google Chrome si am instalat in el blocker de reclame. Incearca si tu si dupa aceea cu siguranta o sa iti mearga.
      https://chrome.google.com/webstore/detail/ublock-origin/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm?hl=ro

      Ștergere