Battle Through the Heavens S4 - Episodul 9

Trimiteți un comentariu

15 Comentarii

  1. Cat de uluitor a putut sa fie ,deabea aștept sa vad cum ii lasa pe cei doi aroganți cu gurile căscate.Multumesc pentru traducere și aștept cu cel mai mare entuziasm următoarele episoade .
    Mulțumesc încă o data pentru traducere și ești cel mai bun în cea ce faci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi fain de sustinere. Incerc sa fac si eu sa iasa cat mai bine, asa ca de la fan la fani. :) Si crede-ma ca urmatoarele episoade parca sunt unul mai tare ca altul. Si daca ar fi sa imi aleg un favorit, cred ca este episodul 11, pe care-l voi face in weekend. O sa vedeti de ce si voi. :)

      Ștergere
    2. Deabea aștept și mulțumesc mult ,acest anime ma ajutat sa mai scap de stresul cauzat din cauza bacului

      Ștergere
  2. Mrs de ep si astept cu suflerul la gura ep urmator ....
    Cred ca o sa fac in seara asta un maraton cu desenul asta e super o sa il reiau de la s1 ep 1 ... ar fi a 3 oara cand ma uit la el 🙈🙈🙈

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred ca are alt farmec cand le vezi legate si nu iti da-i seama cand ai si ajuns cu urmaritul la ultimul. :)) Sincer sunt putine anime-uri care sa imi tina atentia asa acaparata.

      Ștergere
  3. Foarte bun regizorul, scena de final (un contur uman intr-o mare de flacari... excelent efectul! Numai vorbim ca (re)vad scenografia ca o intreaga poveste vizuala cu tot felul de detalii!
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc frumos pentru munca depusa
    A fost un episod bun, doar că m a enervat puțin, că nu a activat lotusul albastru să se ,, facă,, bine 😅😅

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se facea bine pe partea aia si o patea pe cealalta. Nu ai vazut ca era numai ochi si urechi pe el Gu He? :) Dar ca sa reamintesc, acesta este un fel de examen. Urmeaza dupa aceea acel concurs si va fi asa cum te astepti tu sa fie. Acolo se vor intampla mai multe. 😋

      Ștergere
  5. Mulțumesc mult dumiwow pentru cele doua episoade de astăzi sincer mi-ai făcut ziua mai frumoasă acesta serie se află pe locul doi în lista mea de anime-uri preferate și sincer o iubesc aștept cu nerăbdare următorul episod Mulțumesc încă odată pentru munca depusa

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună treaba, din păcate parca ma uit la el doar câteva minute gen 4 5 ))

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru mine acest episod a fost o tachinare ca sa spun asa pentru episoadele viitoare. A fost un episod care ne-a oferit niste detalii foarte importante. De exemplu faptul ca Qiao Yen nu-si poate controla otrava,i-ar Gu He(parca asa ii zicea) il suspecteaza . Producatorul a aruncat aceste informatii ca si cu ar fi zis: Asteptati sa vedeti inca nu ati vazut nimic. Abia astept sa vad rezultatul lui Qiao Yen, care oricum sunt sigur ca va si uimitor, dar mai mult astept sa le vad vetele celorlalti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anticipezi tu bine. Si îi vom vedea mai mult decat surprinsi...in urmatoarele episoade.

      Ștergere
  8. Chiar îmi pare rău pentru axele coșmaruri, sper sa existe o rezolvare.

    RăspundețiȘtergere