Battle Through the Heavens S4 - Episodul 8

Trimiteți un comentariu

21 Comentarii

  1. Si de parca nu erau destule fetite pana acum, hop ca mai apare o moțată în prin plan. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut scuze anticipat daca te supara intrebarea mea dar ep urmator cand il traduci ? Nu ai timp tot azi sincer ma omoara tot suspansul asta si vreau sa le vad fata celor care nunstiu cine este cand se demasca cu adevarat

      Ștergere
    2. Stiu ce zici, dar nici macar in episodul 15 nu ne arata încă. Ne fierb si au dezvoltat povestea foarte fain in continuare.

      Ștergere
    3. Mama inseamna ca asteptam si s5 ???
      Abia astept sa inceapa lupta dintre ei ...
      Si sa vedem finalul concursului de alchimie !!!

      Ștergere
  2. Frate hai si cu ep urmator ca e super

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo pentru munca care o faci nota 10 de la mine si respect maxim mrs de traducere

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc mult pentru traducere frumos rău acest episod aștept cu nerăbdare următorul episod

    RăspundețiȘtergere
  5. Niceee, episod nou, ziua de azi tocmai a devenit mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat îmi place acest anime, mi se pare cel mai tare 😀 .. dar asa spun la toate.. toate sunt tari care le traduci și le am văzut. Mulțumim pentru munca depusa.

    RăspundețiȘtergere
  7. prieteni comentatori cred ca avem un triunghi amoros adica pretena din copilarie care nu e ce pare, fatuca din ova cea cu pestera si armura care ia daruit-o si serpoaica pe care eu pariez. din pacate nu prea ne lamurim in acest sezon dar sa pastram speranta vie(restul fatucelor nu prea conteaza si sper sa nu intre in competitie si logodnica de 3 ani desi dusmania extrema poate duce la iubire)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mai sunt in prin plan apropiat care isi asteapta randul. :) Nu ai vazut ce a promis nebuna aia de Na Ran? Ca ii va deveni sclava daca o va invinge....asa ca intre timp nu ai vazut ca a inceput sa-l priveasca cu ochi dulci, nestiind cine este cu adevarat. :))
      Dar ti-a placut ce frumos l-a respins si pe discipolul lui Gu He? Tot in genul lui Xioa Yan cand erau mai mici. :) Ce replica ca in realitate...nu indeplinesti cerintele mele. :))

      Ștergere
  8. Încă un episod foarte frumos a fost, Abia aștept următorul cuprins 😊
    Mulțumesc frumos pentru munca depusa!😅

    RăspundețiȘtergere
  9. Fain ep, mersi mult de traducere și în general de munca depusă !

    RăspundețiȘtergere
  10. Inca putin si ajungem la zi, si vom primi un singur episod pe saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  11. A fost un ep extrem de tare ,mai ales noul personaj 😀😀😀, mulțumesc pentru munca depusa și de abia așteapt următorul ep

    RăspundețiȘtergere
  12. Teoria conspiratiei: Daca viitoarea sotie a lui Qiao Yen nici nu a aparut in serie si va aparea peste catava sezoane? Vreau sa spun ca sunt destul de sigur ca personajul nostru va ajunge Dou God in viitor, deci are nevoie pe cineva de nivel apropiat langa el. Singura la care ma pot gandi e acea Dou Huang sau medusa, dar nu cred ca sasele sunt asa mari. Oricum mersi de traducere si spor la tradus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult. Da cum am zis de la inceput de cand ti-am vazut primul comentariu. Se pare ca nu m-am inselat esti un tip mai cerebral. :) Da si eu zic ca mai sunt multe necunoscute in aceasta serie si nu stim in ce directie o vor dezvolta. Sper sa o tina tot asa ca fac o treaba buna chinezii.

      Ștergere
  13. Acea prințesă răsfățată chiar poate fi enervantă, dar e drăguță

    RăspundețiȘtergere