Battle Through the Heavens S4 - Episodul 2

Trimiteți un comentariu

18 Comentarii

  1. Wow ce fain a fost... de-abia aștept următorul episod...acest anime e unul dintre cele mai tari anime-uri vizionate de mine... Felicitări Dumiwow și mult succes în continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi BLACKANGELDANY. Si ai dreptate in aceasta privinta, ca si pentru mine este dupa Soul Land. Prea tare mi se pare aceasta serie...sa nu mai spun ce mortal au dezvoltat povestea in acest sezon 4.

      Ștergere
  2. A fost un ep superb mulțumesc pentru munca depusa și de abia astept următorul ep,mai ales faza cu ma.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da faza cu Medusa, destul de tare si amuzanta. Pai cum crezi ca decurg lucrurile cand te incurci cu o șerpoaică matură? :)) Te domina total....nu ai vazut ce repede a fugit din pat? :)) Stai sa vezi cand o va mai chema pe nebuna... ca acum se teme de ea foarte tare.

      Ștergere
  3. De abia astept să văd 😁😁😁😁😁

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost un episod super !!
    Multumesc de episod :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai avem puțin și ajungem la zi dar fără subtitrare nu are farmec mai ales pentru ca e multa diplomație în sezonul asta... Mulțumim de traducere Dumiwow ține-o tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne cum s-a suit serpoaica calare pe Qia Yan. Saracul nici nu stia ce sa faca, a sarit imediat din pat. Eu cred ca serpoaica defapt il place, dar face pe indiferenta, i-ar cand e in forma de sarpe e constienta de ce se petrece in jurul ei, dar ii place sa fie alintata. Oricum, eu sper sa sfarseasca cu aia imbracata in albastru(i-am uitat numele). Din toate pe care le-a intalnit mi-a placut cel mai mult. L-a ajutat destul de mult sa se dezvolte, i-ar parerea mea despre ea e cea mai buna(sper sa nu se schimbe in acest sezon). I-ar la sfarsit ca sa inchei, cred ca in acest sezon se va bate cu logodnica avand in vedere ca nu mai are timp, dar cred ca se va intampla pe la sfarsitul sezonului dupa ce isi recupereaza puterea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca zici bine, dar incearca te rog sa te limitezi in detalii viitoare, ca strici din farmec celor care nu l-au vazut. Si din ce am vazut ca ai scris, chiar ai inteles foarte bine ce se intampla in acest sezon. Eu de exemplu am vazut toate episoadele de 2 ori si tot m-as mai uita. :)) Iar la gagici ai dreptate si eu ziceam la fel, dar vazand episodul 3 am descoperit ceva foarte tare(care am omis pana acum si fac pariu ca multi la fel). Mai este cineva care se tine foarte, foarte aproape de el. :)

      Ștergere
    2. DUMIWOU sa stii ca eu am vazut doar cat ai tradus din serie, nu am vazut mai multe episoade ca nu prea stiu engleza. Doar am scris cum am crezut ca se va dezvolta seria, asa ca nu mi-am dat seama ca am scris despre episoadele viitoare. Imi cer scuze daca am gresit cu ceva ,eu doar mi-am dat cu presupusul ca sa zic asa.

      Ștergere
    3. Am crezut ca te-ai uitat in engleza. Daca asa sta treaba, atunci stai foarte bine cu simtul de anticipatie, ceea ce m-a facut sa cred ca l-ai vizionat in engleza. Dar sunt oricum si eu curios ce scenariu au pregatiti vizavi de asta.

      Ștergere
  7. HAI dumi te rog m-ai repede de cu ele că mor aici.
    Mamă ce trup are nebuna să o văd i-ar,ohoho

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc mult de episod , doamne dumnezeule cat de tare ii animeu asta

    RăspundețiȘtergere
  9. cum naiba nu i sa invinetit degetul ca mie da :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai vezi, asa l-ai prins ca exagera fricosul. Ca daca era sa -l raneasca cu adevarat Medusa o facea si nu apuca sa zica "AU". :)))

      Ștergere
  10. in albastru sunt doua cea din ova (pestera) si smechera de trei ani lupta, totusi eu pariez pe tanti serpoaica sau poate pe nici una pentru ca sper in sez 5 si sa nu uitam de fata cu poiana, de prietena din clan din copilarie (apropo de dest, ca sa se invineteasca trebuie dinti adica muscat, restul se numeste alintare)

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar nu-mi place să-l vad asa trist, pana la urma știm ca Maestrul doarme, iar Xiao trebuie mai întâi să-și recupereze energia. După asta, poate va fi o cale să-l trezească pe Maestru, m-am obișnuit cu pana la urma cu ei doi.

    RăspundețiȘtergere