Swallowed Star - Episodul 25

Trimiteți un comentariu

10 Comentarii

  1. Wow! Totusi nu inteleg: Omenirea e in colaps, dar idiotii se haituiesc intre ei??!
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cam asa sta treaba si in realitatea noastra. Mai intai isi urmaresc doar interesele si dupa aceea salveaza pe cine vor ei. Sau daca asa le era scris sa moara, vor muri. :)

      Ștergere
  2. A fost un ep extrem de tare va mulțumesc pentru munca depusa și de abia astept următorul ep

    RăspundețiȘtergere
  3. ma asteptam sa ia o bataie mai buna d la profosoara aia :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar doua perechi de palme i-a dat si s-a lamurit de cat de slab este. :) Dar faza aia din camera gravitationala m-a facut sa rad un pic. Ala statea in genunchi la nivelul 9 si tipa se relaxa la nivelul 100. Si sa nu uitam ca limita camerei este de 1000. :))

      Ștergere
  4. Sunt singura care a observat că visele lui sunt destul de ciudate? Visează numai bestii și unele vise chiar se adeveresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate si mie mi-a dat un pic de banuit de cand a intalnit prima data acei ochi de dragoni... parca a a vut un fel de rezonanta cu dragonul. Si acum la fel un alt dragon parca a simtit ceva la el si sunt curios ce ne vor mai arata in continuare.

      Ștergere
  5. multumesc pentru episod. interesant antrnamentul in camera gravitationala, sa nu uitam este tipul de antranament pentru pilotii militari care ajung la suprasolicitari mari , mai ales la decolare

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar ce le place sa spargă lucruri...

    RăspundețiȘtergere