Douluo Dalu - Soul Land - Episodul 152

Trimiteți un comentariu

17 Comentarii

  1. nebunie curata. Abia astept saptamana viitoare. Multumesc de episod

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sambata o sa fie si vreau si eu sa vad daca îi da omorul la printul tradator. :)

      Ștergere
    2. ar cam trebuii sa il omoare

      Ștergere
  2. Multumesc din suflet Dumiwow, esti cel tare, nu am cuvinte. sa o traduci pe toata .Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca l va omorâ .. se dovedește a fi manipulator .. nu mi ar plăcea as vrea sa cred ca își va da seama ca defapt el este cel manipulat și se va alia cu Tang San ocupând un loc la ''masa rotundă ''..
    Gg dumiwow.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place si gandirea ta, mai ales ca printisorul pare un personaj inteligent. Acum depinde si de el daca vede un aliat de incredere in Tang San. Sau sa nu il omoare sala dupa aceea ca le-a tras teapa. :))

      Ștergere
  4. A fost un ep extrem de intens , săptămâna viitoare va fi bestială,apropo acel anime pe care îl arată la sfârșitul episodului arate super tare

    RăspundețiȘtergere
  5. asta am asteptat mai inainte ce am ajuns de la munca ma bucur ca a aparut felicitari si multumesc cat mai multe animeuri de genul acesta ,de ep nu zic nimic doar ca e super

    RăspundețiȘtergere
  6. eu sper ca povestea cu printul sa fie asemanatoare cum a fost in serial :)))))...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai se vad doua variante aici. 1. Sa isi de-a seama ca nu trebuie sa il supere pe Tang San si sa se bazeze pe ajutorul lui. 2. Sa incerce sa-l provoace la lupta si sa moara.

      Ștergere
    2. sau 3. sa fie un cameleon in locul la printul adevarat...hmm dar nici eu nu prea cred ca e :)

      Ștergere
  7. pentru ca este un personaj intrigant pe care il interseaza mai mult propria persoana si interesul lui eu merg pe variata 1

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu are sens parerea mea. Parca regatul Tian Dou era singurul care ar mai fii putut tine piept salii martiale. Dar ep asta arata ca de loc. Sala martiala ataca scoala in regatul tian dou, si curtea regala ca si cum ar fii regatu lor. Pai chiar daca printu ii tradator, acolo mai sunt soldatii nu? si maestrii ca sa tine piept salii martiale, ar trebuii sa fie si in regat maestii renumiti. Dar nui nici unu:)). Asa nu mai trebuia sa se chinuie printul sa il omoare pe rege daca era asa usor sa intre armata si sa captureze tot nu? Era fain cu ocazia asta sa arata dc tian dou putea sa puna probleme salii mariale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta nu putea face printul. Sa atace pe fata palatul si sa il omoare pe Imparat. In lumea aia Imparatul este fiinta suprema. daca cineva misca un deget impotriva lui, nu conteaza cine sau ce este, va deveni dusmanul intregului imperiu. Singura sansa a printului era sa il elimine pe ascuns.
      In ceea ce il priveste pe Tang San, cred ca are numai o singura sansa acum - sa lupte pana il invinge pe print. San este suficient de destept ca sa isi dea seama cat de mult se poate increde in cineva care si-a omorat fratii si vrea sa isi omoare si propriul tata pentru putere.

      Ștergere
  9. Războiul acesta e inceput de mult timp, oare se va termina o data sa nu mai moara atâta lume? Printul părea o persoana atât de buna, dar uite cum sa dovedit contrariul.

    RăspundețiȘtergere