Martial Universe S2 - Episodul 12 [Final]

Trimiteți un comentariu

23 Comentarii

  1. A fost un sezon foarte fain si abia astept sa vina si sezonu 3 !!
    Multumesc pentru munca depusa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc mult, astept cu nerabdare sezonul 3, sper ca vei traduce urmatorul sezon atunci cind va aparea. multumesc inca o data

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Momentan nu au anuntat nimic oficial. Oricum cei care l-au facut au zeci de alte proiecte incepute. Si eu astept sa vad ce va fi in viitor.

      Ștergere
  4. De abia aștept sez nou ��

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce sezon fain sunt fiert dupa sezonul 3 multumesc pentru cîntare care ne oferiți noua care vizitam faceti o treaba minunata multumesc !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si este o mare placere si pentru mine. Stii tu ca de la fan pentru fani. :)

      Ștergere
  6. Fenomenal acest anime aștept cu nerăbdare sezonul 3 mulțumesc pentru traducere

    RăspundețiȘtergere
  7. frumos si acest anime chinezesc . au ramas multe nerezolvate . turneu peste 2 ani mai stiu eu ce turneu de 100 . noi probleme aparute intre clanuri . clar a last loc de sez 3 . poate chiar shi 4 . dar inca nu se stie nimic de sez 4

    RăspundețiȘtergere
  8. Grozav anime! l-am urmarit deja de 2 ori...ambele sezoane, unele episoade chiar de 3 ori...nu ma mai satur; abia astept si eu ca si alti fani, continuarea. Munca voastra naste recunostinta si bucurie multa in multi, din cate vad; simt la fel si va foarte multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. A fost o serie senzationala. Nu pot sa va multumesc suficient ca ati traduso. Ma bucur ca calitatea a crescut si mai mult in acest sezon nu ca la japonezi care scad calitatea la cotinuari. Am vazut trailerul la sezonul 3 si arata senzational. Am vazut ca au schimbat putin animatia si mi se pare ca arata si mai bune. Acum nu ramane decat sa astept urmatorul sezon care sper sa fie cat mai curand. Multumesc inca o data pentru traducere.

    RăspundețiȘtergere
  10. A trecut prea repede timpul, deși sunt 24, chiar și 30 de minute, parca nu e de ajuns, mai ales când te prinde episodul, nici nu știi când zboara timpul.
    A fost chiar un sfârșit demn de sezonul doi, care sa te lasa în suspans și cu informatio sigure despre un al treilea sezon, pe care oricum îl aștept cu nerabdare, pana la urma urmează acel turneu, vreau sa vad cum îl bate pe acel îngâmfat, pe cât arata el de bine, pe atât de mult nui suport acea personalitate. Cu siguranță se va face remarcat și în fata acelei domnișoare, chiar ar fi un cuplu drăguț, mai ales ca la și salvat de acel Wang. Și faptul ca ia aruncat acele cuvinte, cred ca au fost mai mult ca o motivare, sau poate o provocare.
    Sunt fericita și pentru surioara lui, pana la urma a reușit sa ii crească puterea și sa ju mai fie negazita de acel demon.
    Si cu siguranță, călătoria în care pleacă el, nu va fi una liniștită. Câți ca mai u ide băiatul asta?:))
    Dacă apare sezonul 3, chiar îmi doresc sa fie tradus, sa vad cum creste Dong'er, ce puteri mai activează, si cum ca ajutat de acel demon și tigrul sau.
    Mulțumesc pentru toată munca depusa pana acum, sunteți minunați, si cel care ai muncit pentru a putea aceasta serie minunata, ești o persoana minunata, si iti mulțumesc pentru aceasta traducere, pe tru toată munca ta, pentru ca noi sa ne bucuram de o vizionare și în limba romana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu iti multumesc cu atentia cu care ne urmaresti. Iti doresc multa sanatate si abia astept sa vedem cat mai multe serii. Ca in aceasta privinta chinezii au foarte, foarte multe si produc continuu.

      Ștergere
    2. Multă sănătate și ție, și putere pentru a traduce aceste serii minunate.

      Ștergere
    3. Să-mi aduc aminte să recitesc mesajele de 3 sau 5 ori să văd dacă e scris bine. am așa multe greșeli, da la cât de fericită am fost, sper că se scuză. 😅 Jale cu mine

      Ștergere
  11. S-a mai anuntat ceva despre un sezon3 pentru acest anime?

    RăspundețiȘtergere
  12. Acesta e primul canime (anime chinezesc) pe care l am văzut. De atunci am văzut toate animeurile chinezesti traduse. Acum m am bucurat încă odată de acest anime bestial. Cred ca apare luna ce vine sezonul 3.. abia aștept dumiwow
    Mulțumim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere. Si tu ai patit ca noi? Cand nu stii ce pierzi, trebuie doar sa dai putin frau liber curiozitatii si dupa BOOM. Iti ridica pofta de vizionat, asa cum nu ai mai simtit-o de mult sau deloc.

      Ștergere