Knights on Debris S1 - Episodul 1

Trimiteți un comentariu

12 Comentarii

  1. Salutari! Avem parte de o noua superba serie Sci-Fi. Enjoy!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare interesant, mutumesc de traducere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din primul ep îmi dau cu seamă că acest anime va fi cu o clasă peste toate celelalte de genul sci fi,grafica este bestiala

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest anime este foarte interesant !!Multumesc pentru munca depusa ! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu m-am putut abține, nu am de spus nimic în apărarea mea. Am văzut că s-a postat ultimul episod, m-a tentat imaginea începută, apoi am citit povestea, și hai cu vizionatul.
    Nu am putut să nu remarc muzica acestui opening, îmi plac notele și tentele de rock.

    Cel mai bun moment din primul episod a fost când își pregătește el arma, și sigur acolo pe el, apoi hai să fugim, fiindcă nu e ușor de ucis, dar și cel în care își declanșează puterea, bine mai mult cred că a fost o activare ca o autoapărare a acestuia.

    Nu am mai văzut de mult un astfel de gen, așa că pentru început, și nu am decât cuvinte de laudă. Atâta timp cât are acțiune, monștri și călătorie în spațiu, ce îți poți dori mai mult?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest gen este pentru cei care au viziuni mai mari si care isi satisfac curiozitatea si cu ceva nou. Iar daca este nou, nu inseamna ca nu este bun. Doar ca este alt gen care eu sincer, de mic il am in inima. :))

      Ștergere
    2. Si ia zi, nu te-ai speriat putin la minutul 14? Cand a aparut ala langa Chen Mo? Aveam impresia la un moment dat ca ma uit la un film horror. :)

      Ștergere
    3. Să mă sperii? Chiar deloc, eu eram atentă la mișcări, mai ales momentul acela de încetinire, eram mai degrabă impresionată. :))

      Ștergere
    4. Inseamna ca stai bine cu inimioara si iti place genul acesta. Sau ai mai urmarit pana acum horror. :))

      Ștergere
    5. Poate le trebuie mai mult ca să mă sperie :)) Să știi că nu, cel puțin nu așa intens

      Ștergere
    6. Deci, recunosti ca te sperii putin? :)) Nu prea fac ei serii grele cu horror sa ne sperie. Probabil se gandesc ca urmaresc si cei mai mici si sa nu se intample ceva cu ei. :))

      Ștergere
    7. Depinde cât e de horror, pentru că aici nu e acel horror care să mă sperie. :))

      Ștergere