Swallowed Star

Descriere Anime

Swallowed Star
Nume: Swallowed Star
Tipul: ONA
Anul: 2020
Status: În desfășurare
Genuri: Sci-Fi, Acțiune, Arte Marțiale
Durata: 20 minute
Episoade: 78
Scor: 7.82
Realizat de: AnimeAZU
Descriere:

Într-o zi, un virus RR necunoscut a apărut pe pământ, iar lumea a căzut în dezastru. Animalele infectate se transformă în monștri înspăimântători. Când oamenii erau amenințați cu distrugerea și-au construit ziduri și orașe ca ultim bastion. Încercările experimentate de omenire în această perioadă de timp se numesc „Perioada Nirvanei”. În mediile de viață extreme, puterea umană progresează și evoluează treptat, iar artele marțiale apar, iar puterea umană crește calitativ în comparație cu înainte. Și cei mai buni dintre ei se numesc Războinici. Luo Feng, în vârstă de 18 ani, aspiră și el să fie unul dintre ei. În prezent, el va susține examenul de admitere la Academia Militară și se va confrunta cu o alegere la o răscruce de drumuri din viața lui, dar dintr-o dată atacul unui monstru îi afectează traiectoria vieții. Sub amenințarea unor monștri puternici, locuitorii orașului sunt în pericol, dar armata este neputincioasă. Un singur soldat s-a ridicat și a menținut securitatea orașului de bază. Luo Feng este infectat de o forță războinică și, în secret, decide să devină un luptător pentru a-și proteja pe cei dragi. Acesta este începutul a tot, punctul de plecare al călătoriei lui Luo Feng ca artist marțial și, de asemenea, începutul vieții sale legendare. Luo Feng aspiră să fie un artist marțial, dar drumul care urmează nu este lin. Primul lucru cu care trebuie să se ocupe este influența mediului exterior care nu este vizibil pentru el. Starea familiei lui Luo Feng era alarmantă și viața era dificilă, părinții săi nu-i puteau oferi mai mult ajutor și se puteau baza doar pe eforturile sale. În cele din urmă, sub o muncă constantă, Luo Feng continuă să-și exploreze propriul potențial și este recunoscut prin abilitățile sale sporite și auto-îmbunătățirea. Luo Feng nu numai că a suportat povara susținerii familiei, ci s-a alăturat și altor luptători justițiari pentru a-i înfrunta pe monștri. Într-o situație disperată a zilei de judecată, pot Luo Feng și ceilalți soldați să alunge monștrii și să protejeze cu succes omenirea?

Trimiteți un comentariu

5 Comentarii

  1. Cea mai lunga descriere pe care am văzut-o La un anime din viata mea, asta înseamnă că ani eul va fi beton

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am vrut sa o las asa ca sa inteleaga toti. Ca puteam sa o scurtez. :))

      Ștergere
  2. Salut , a fost anuntat sezonul 2 , sper ca vei reusi sa continuui sa traduci si sezonul urmator , seria este geniala si abea astept sa apara urmatorul sezon .

    https://myanimelist.net/anime/49571/Tunshi_Xingkong_2nd_Season?q=swall&cat=anime

    RăspundețiȘtergere
  3. Super merită să-l vizionezi 💯 cu încredere..
    Mulțumesc pentru munca depusa (dumiwow)

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut , dumiwow , daca vezi comentariul asta , ma intrebam daca ai putea sa postezi un link de descarcare cu seria completa, pe un site de torrent sau google drive sau orice altceva , sa o pot revedea , daca nu este ok oricum (eu o sa plec peste cateva zile si nu am acces la internet si de aia speram daca poti face ceva ) , seria este geniala si vreau sa iti multumesc pentru munca depusa .

    RăspundețiȘtergere