Soul Land - Episodul 25

[AnimeAZU]Douluo Dalu - Soul Land- 25 [720p]

Trimiteți un comentariu

12 Comentarii

 1. A fost un ep fenomenal, de abia aștept următorul ep

  RăspundețiȘtergere
 2. Frumoss episod,ca intodeauna !!Succes si respect !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Un episod efectiv genial si sincer chiar sincer numi place ca mereu vine sfarsitu cand devine din ce in ce mai interesant multumesc pentru traducere si dea asemenea multumesc pentru seria aceasta minunata respect =))

  RăspundețiȘtergere
 4. de asemenea as vrea sa te intreb daca nu te deranjeaza cand apare urmaep ??+))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Maine va fi ultimul episod al primului sezon.Daca credeti ca v-a placut asteptati sa vedeti sezonul doi care este de 5 ori mai tare si mai lung.
   Pentru acela nu voi putea posta la fel de des pentru ca sunt unele prioritati in viata personala de care trebuie sa am grija(ca jobul si altele).Dar cand va fi timp voi baga la el.

   Ștergere
  2. Da si normal intelegem sincer sa fiu chiar ma mirat gen 2 ep sau chiar 3 pe zii multumesc in primu rand ca ai adus seria inapoi la viata respect

   Ștergere
 5. dumiwow u zici de 5ori mai tare eu zic de 9ori :))

  RăspundețiȘtergere
 6. Salut, eu am terminat primele 2 sezoane, ceva informatii despre sezonul 3?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred ca te-ai exprimat gresit pretenase sau poate te referi la alt anime.Acesta este inca On-Going si a ajuns la ep.117(cu siguranta nu stiai de asta si este ceva diferit fata de ce am vazut noi pana acum ).

   Ștergere
 7. Este aceasi anime "pretenase" diferenta este ca am vizionat pe alt site iar primul sezon aparea cu 20+ ep iar al 2-lea cu 90, de aceea am cerut informatii, pe site ul respectiv este tradus in engleza.

  RăspundețiȘtergere
 8. Foarte bine daca ai reusit sa il vezi.Asa informativ primul sezon are 26 de episoade,iar cel de al doilea sezon continua de la ep 27 si inca nu este terminat.

  RăspundețiȘtergere