Douluo Dalu - Soul Land

Descriere Anime

Douluo Dalu - Soul Land
Nume: Douluo Dalu - Soul Land
Tipul: ONA
Anul: 2018
Status: Terminat
Genuri: Acțiune, Aventură, Fantezie, Arte Marțiale, Romantic
Durata: 20 minute
Episoade: 300
Scor: 7.88
Realizat de: AnimeAZU
Descriere:

Tang San este unul dintre cei mai prestigioși discipoli ai clanului de arte marțiale Tang și este inegalabil în utilizarea armelor ascunse. Cu așteptări mari, Înțelepții clanului cred că viitorul său va fi strălucit; totuși, Tang alege să renunțe la această viață cu prețul obținerii cunoștințelor interzise ale clanului - o acțiune pedepsită cu moartea. Tang, acum mulțumit de ascensiunea sa în cunoaștere, nu vede nici un motiv pentru a continua să trăiască și sare de pe Vârful Iadului, dar nu știa că acela nu va fi sfârșitul existenței sale. În Continentul Douluo, cei puternici înving și cei slabi pier. Fiecare persoană posedă un spirit înnăscut, dintre care unele pot fi cultivate și întărite, conferindu-i celui care le folosește diverse beneficii. Cei care s-au născut cu astfel de spirite pot deveni Maeștri ai Spiritelor, o profesie considerată una dintre cele mai nobile de pe continent. Tang, reîncarnat în această lume ciudată, cunoaște doar viața de fiu de fierar. La vârsta de șase ani, ia parte la ceremonia Maestrilor Spirituali și descoperă că spiritul său este Iarba Albastră Argintie - presupus a fi cel mai inutil spirit din lume. În schimb, însă, el posedă o mare putere spirituală. Acum, ajutat și de amintirile din viața sa anterioară, viitorul lui Tang ca Maestru Spiritual nu este deloc sumbru.

Trimiteți un comentariu

9 Comentarii

  1. Mulțumesc pentru toate episoadele si pentru munca depusă la traducerea fiecarui episod

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu merge de la ep 89 care e problema?

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce nu exista ep 1 sau cum îl pot gasi

    RăspundețiȘtergere
  4. Unde tre sa dau sa vad episoadele ?

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce nu mai putem viziona filmelul ,....cand accesam filmul apar 2 sageti stanga, dreapta selectand una din ele ne duce la alt film...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca te uiti mai bine in lista cu anime chinezesti poti observa ca exista doua pagini cu soul land. In prima sunt primele 150 de episoade, iar in a doua continuarea.
      https://www.animeazu.net/p/anime-chinezesti.html

      Ștergere
  6. Indiferent care pagina am accesat nu aparea niciun episod la soul land .Acum este ok,....multumim

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna dragilor, subscriu la commentul anterior, nu pot gasi inceputul animeului....ne ajutati?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna si tie. Daca te uiti la sectiune de anime chinezesti ai sa vezi ca apar doua pagini, una este cu primele 150 de episoade si a doua cu restul. Tu ai intrat pe a doua pagina.
      https://www.animeazu.net/2022/04/soul-land.html

      Ștergere